Skip to main content

Development Engineer – Process Analysis Systems, SSAB, Hämeenlinna

SSAB etsii oma-aloitteista ja kehittymishaluista Development Engineeria toimimaan mielenkiintoisten prosessi- ja tuotekehityssovellusten kehittämiseen sekä optimoimiseen liittyvien tehtävien pariin. Development Engineerina tulet toimimaan SSAB:n Hämeenlinnan terästehtaalla osana muuta tiimiä ja teet tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten tuotanto-osastojen sekä tuotekehitystiimien, kanssa. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä osaksi kansainvälistä yritystä sekä toimia tärkeässä roolissa mahdollistamassa liiketoiminnan sujuvaa kehitystä. Mikäli kiinnostuit, hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänkuvaus

Development Engineerina tulet työskentelemään tehtaan prosessi- ja tuotekehitystiimien käyttämien sovellusten kehittämisen, optimoinnin sekä ylläpidon parissa. Työpäiväsi koostuvat tiedonkeruusta, eri liiketoiminta-alueiden kanssa keskusteluista sekä sovellusten kehittämisestä, jotta ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla SSAB:n liiketoimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi kanssa, mutta sinulta vaaditaan myös kykyä etsiä tietoa ja ratkaisuja oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Tehtävässä käytettäviä työkaluja ovat esimerkiksi SQL, PowerBI, C#, SAS-työkalut.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä ympäristössä, jossa rakennetaan ensimmäisenä maailmassa uutta fossiilivapaata terästuotantoa
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään vahvasti liiketoiminnan ja teknisten ratkaisujen rajapinnassa
  • Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
  • Hybridimallin työskentelyyn

Työtehtävät

  • Prosessi- ja tuotekehitysovellusten kehittäminen, optimointi ja ylläpito
  • Tiedonkeruu sekä vaatimusten ja ratkaisuiden määrittely yhdessä liiketoiminnan kanssa
  • Tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (esim. tuotanto, tuote- ja prosessikehitys, kunnossapito)

Etsimme

  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa (esim. tietojenkäsittely, tuotantotalous, konetekniikka)
  • Hieman kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Hyviä teknisiä taitoja ja osaamista erilaisista järjestelmistä, esim. SQL, PowerBI ja C#
  • Kykyä etsiä ja löytää tietoa sekä ratkaisuja tehokkaasti
  • Kykyä toimia yhteistyössä eri liiketoiminta-alueiden kanssa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi, mikäli henkilöllä on tuntemusta automaatio- ja IBA-järjestelmistä sekä kokemusta prosessiteollisuudessa työskentelystä. Lisäksi osaaminen SAS-työkaluista katsotaan eduksi.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö ja johtava erikoislujien terästen ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. SSAB:n visiona on entistä vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:n tavoitteena on tuoda fossiilivapaa teräs markkinoille ensimmäisenä teräsyhtiönä vuonna 2026 ja päästä suurelta osin eroon oman toimintansa hiilidioksidipäästöistä noin vuonna 2030.

Lue lisää täältä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Development Engineer – Process Analysis Systems, SSAB, Hämeenlinna

SSAB Europe Oy
Hämeenlinna
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti