Skip to main content

Lappeenrannan seurakuntayhtymässä, Sammonlahden seurakunnan alueella on avoinna diakoniatyöntekijän virka 1.1.2025 alkaen. Diakoniatyöntekijöitä seurakunnan alueella on tällä hetkellä kaksi. Virkapaikka on Sammonlahden kirkko, Hietakallionkatu 7, Lappeenranta. Lappeenrannan alueen seurakuntien diakoniatyö on osa yhteistä työmuotoa. Diakoniatyöntekijöitä seurakuntayhtymässä on 13 henkilöä. Esihenkilönä toimii Lappeenrannan seurakuntayhtymän johtava diakoniatyöntekijä.

Seurakunnan alue on kompakti ja kaupunkimainen. Alueella on kaksi korkeakoulua. Diakoniatyössä meillä kohtaat ja tuet erilaisista taustoista ja kulttuureista tulevia, eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, perheitä sekä yhteisöjen jäseniä. Viran tehtäviin kuuluvat vastaanottotyö, kotikäynnit, palveluohjaus, yksilötyö ja ryhmien ohjaaminen. Lisäksi saat oman vastuualueen työmuodon yhteisistä vastuista. Olisi mukavaa, jos osaisit hyödyntää työssä sosiaalista mediaa ja erilaisia digipalveluita. Tehtävä edellyttää kykyä toimia monikulttuurisessa ja monikielisessä toimintaympäristössä. Työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen yli työrajojen, toisten työn tukeminen sekä yhdessä suunnittelu ja yhdessä toteuttaminen. Yhteistyötä tehdään myös seurakuntayhtymän muiden seurakuntien, eri yhteistyötahojen sekä vapaaehtoisten toimijoiden kanssa. Pääset mukaan kehittäämään yhteistä diakoniatyötä ja siksi arvostamme halua kehittää seurakunta- ja diakoniatyötä laaja-alaisesti. Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Lappeenrannan alueella. Liikkumista helpottamaan on mahdollisuus käyttää esim. seurakuntayhtymän yhteiskäyttöautoa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Virka voidaan täyttää myös määräajaksi, jos tehtävään soveltuvaa, kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa ei löydy. Tällöin huomioimme viranhaussa myös valmistumassa ja opintojen loppusuoralla olevat hakijat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinnon omaavat. Lappeenrannan seurakuntayhtymässä tuetaan virankelpoisuusehtoihin pätevöitymistä erilaisten resurssien muodossa.
Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virkaan valitulta vaaditaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen (504/2002) rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES mukainen ja peruspalkka on 2833,31€/kk. Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaisesti 96-358,50 euroa/kk.

Työntekijän tekemää työtä tasapainottamaan ja jaksamista tukemaan meillä on työsuhde-etuja. Niitä ovat muun muassa hyvä työterveyshuolto, liikuntaa, ruokailuja ja kulttuuria mahdollistava ePassietu, työsuhdepyöräetu, tyhy-päivät ja henkilöstökoulutus.

Virka on haettavana (Kirkkorekry) 1.10 - 27.10.2024 klo 15.00 mennessä. Haastatteluun on hyvä varautua 6.11.2024 klo 15.30 - 19.00. Virka tai määräaikainen virka toivotaan otettavan vastaan 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus: https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2705/fi_FI
Yhteystiedot: Johtava diakoniatyöntekijä Pasi Salomaa p. 040 312 6322 [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KirVESTES mukainen. Peruspalkka on 2833,31€/kk. Lisäksi mahdollinen kokemuslisä kokemusvuosien mukaisesti 96-358,50 euroa/kk.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 13:01
Ilmoitus jätetty: 01.10.2024 14:16
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8045a632-6d69-45ed-9453-8c08d84a733b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Diakonian virka

Lappeenrannan seurakuntayhtymä
Lappeenranta
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti