Skip to main content

Haluaisitko töihin Suomen Digimarkkinoinnille?

Haemme säännöllisesti uusia kykyjä mukaan kasvumatkallemme ja osaksi iloista yhteisöämme. Jos haluaisit nähdä itsesi SDM:n riveissä, lue lisää!

Meillä voit työskennellä digimarkkinoinnin spesialistina jopa yhdeksässä eri tiimissä, joita ovat SEM, some, sisältö, SEO, visu, analytiikka, markkinoinnin automaatio, strategia ja myynti.

Vastaisiko jokin näistä erityisosaamistasi?

Jos olet jo kokeneempi jonkin digimarkkinoinnin kanavan osaaja ja haluaisit kuulla mahdollisuuksistasi työllistyä SDM:lle, lähetä meille avoin hakemuksesi.

Rekrytoimme vuosittain useita uusia digitovereita!

Liity digitovereiden joukkoon

Meillä voit olla juuri oma itsesi: Kravatti saa olla kaulassa tai se voi olla vaikka otsalla. Jos tykkäät pitää korkkareita sisällä, siitä vaan! Jos taas haluat pitää kenkiäsi mielummin kaapissa, sekin sopii mainiosti. 

Haluamme mahdollistaa sellaisen arjen, jossa voit hyvin, jossa pystyt parhaimpaasi ja joka tukee elämääsi sen eri vaiheissa. Voit lukea lisää kulttuurista, arjesta ja eduistamme verkkosivuiltamme.

Työskentelemme hybridinä siten, että näemme toisiamme livenä vähintään kerran viikossa toimistoillamme Jyväskylässä tai Helsingissä. Arki saa olla itsesi näköinen!

”Täällä on helppoa tehdä työnteosta mukavaa!” (SEM Specialist Silja Haapakoski)

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että 

  • olet jo kerryttänyt kokemusta jostain digimarkkinoinnin kanavasta
  • sinulla olisi ehkä jo kokemusta markkinointitoimistossa työskentelemisestä 
  • haluat kasvaa ja oppia uutta. 

Jos työn jäljellä on sinulle merkitystä, olemme kiinnostuneita sinusta. 

Kuulostiko mätsiltä?

Suomen parhaimpia työpaikkoja

Olemme jo vuosia olleet Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa. SDM:ää työpaikkana siis aidosti arvostetaan.

Lisäksi olemme nelinkertainen Vuoden toimisto, mikä kertoo myös asiakkaiden arvostuksesta. ”Täällä oikeasti välitetään työntekijöistä ja arvot on kohdallaan. Tehdään töitä yhdessä ja yhteen hiileen puhaltaen.” (SEM Specialist Joni Kyllönen) 

Arvomme merkitsevät meille paljon. Pidämme tärkeänä, että työskentelemme yhtäläiset arvot jakavien ihmisten kanssa myös tulevaisuudessa.

Jätä avoin hakemus

Jos olet orastavasti, kohtalaisen napakasti tai ihan full-speedillä kiinnostunut SDM:llä työskentelemisestä, jätä meille avoin hakemuksesi, niin päästään liikkeelle.

Kuulemme mielellämme osaamisestasi ja siitä, mikä työtehtävä sinua kiinnostaisi. Näin voimme olla yhteydessä sinuun, kun osaamistasi vastaava tehtävä aukeaa.

Voit liittää lomakkeelle CV:si tai vain linkin LinkedIn-profiiliisi. Lomakkeen täyttäminen on nopeaa hommaa, kysymme vain ne oleellisimmat jutut! 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi talentit kaikenlaisista taustoista ja vähemmistöistä. 

Käsittelemme hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot aina luottamuksellisesti sekä tilannettasi kunnioittaen. Olet siis hyvissä käsissä.

Odotamme yhteydenottoasi - kuulemisiin!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti