Skip to main content

Ekonomiassistent

Stiftelsen för Åbo Akademi söker nu förstärkning till ekonomiavdelningen och en ekonomiassistent med anledning av ett vikariatarrangemang. Anställningen inleds 26.8.2024 eller enligt överenskommelse och pågår t.o.m. 30.4.2025. Anställningen är på deltid (ca två dagar/vecka och ca 10-14h/vecka). Det kan ev. finnas möjlighet till förlängning över sommaren 2025 med heltidsanställning. Befattningen är placerad i Åbo.

Arbetsuppgifter och kompetens
Som ekonomiassistent är du en del av teamet vid ekonomiavdelningen. Till arbetsuppgifterna hör främst uppgifter i anslutning till stiftelsens administration av inköpsfakturor, betalningsrörelse och bokslut. Framgångsrik skötsel av arbetsuppgifterna förutsätter noggrannhet, ett självständigt och initiativtagande arbetssätt samt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har merkantil utbildning, t.ex. pågående studier i en utbildning med ekonomisk inriktning. Du har goda kunskaper i MS Office-paketet och särskilt i Excel. Vårt arbetsspråk är svenska och ytterligare förväntas du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på finska och engelska. Arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en perfekt möjlighet för dig som vill få erfarenhet av leverantörsreskontra, bokföring och insyn i ekonomiprocesser överlag. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och flexibla arbetstider.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka ansökan senast 5.8.2024. Till ansökan bifogas CV.

Information
Mera information om befattningen ges av ekonomidirektör Marian Westerlund per e-post: marian.westerlund[a]stiftelsenabo.fi.

Jätä hakemus: https://stiftelsenabo.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=7&jbid=15
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 04.01.2025 22:00
Ilmoitus jätetty: 09.07.2024 11:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 33442c08-69a4-44cc-8fe4-c14c4f9d61eb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ekonomiassistent

Stiftelsen för Åbo Akademi
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti