Skip to main content

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja osaavia työntekijöitä sähköiseen ja mekaaniseen kokoonpanoon Vantaalle! Työt alkavat joulu-tammikuussa ja jatkuvat toistaiseksi.

Odotamme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta, joko sähkö- ja automaatioasentajan tai sähköasentajan alalta. Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Työtehtäviin kuuluu työkalujen käyttöä, joten odotamme hakijalta myös taitoa käyttää perustyökaluja.

Etsimämme henkilö on tarkka ja oma-aloitteinen, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Laadukkaasti tehty työ motivoi sinua, ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä arkisin maanantaista perjantaihin 40 tuntia viikossa 2-vuorossa (aamu- ja iltavuorot). Työt alkavat sovitusti joulu- tammikuun aikana toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuuden kautta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvällä palkalla erittäin viihtyisissä ja uusissa tuotantotiloissa ammattitaitoisten ja erinomaisten työkavereiden ympäröimänä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä rohkeasti hakemus. Haastattelut aloitetaan marraskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, [email protected]. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Jätä hakemus: https://my.barona.fi/application/670e0fbb282403001d3d27c0
Työpaikan osoite: 01300
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 09:48
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 099a577d-797b-4412-ac2a-8da669cb6fe0

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Barona Teollisuus Oy
Suomi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 15.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti