Skip to main content

Elintarviketyöntekijä Pyhännälle!

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Haemme asiakastoimeksiantona elintarviketeollisuuden työntekijää Feelialle  Pyhännälle.

”Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa. Tuotteissamme on otettu huomioon vastuullisuus, sillä mielestämme se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti.”

Tulet työskentelemään osana valmiselintarvikkeiden tuotantoprosessia. Työtehtäviisi kuuluu valmisraaka-aineiden käsittely, tuotteiden valmistaminen, pakkaaminen ja laadunvalvonta tuotannollisia prosesseja hyödyntäen.

Työssä suoriutuaksesi sinulla tulee olla fyysistä kuntoa sen verran, että jaksat käsitellä raaka-aineita ja operoida koneita. Koska tehtaassa käsitellään allergeeneja, varmista, ettei sinulla ole voimakkaita herkkyyksiä tai allergioita. Kokemus elintarvikkeiden parissa työskentelystä (suurtalouskeittiöt, ravintolat, ruokalat) tai elintarvikealan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä pärjää mainiosti myös ilman aiempaa kokemusta ennakkoluulottomalla ja oppivalla asenteella. Edellytämme hyvää suomen kielen osaamista ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Ennen töiden aloittamista sinulla tulee olla salmonellatodistus (hygieniapassi on eduksi).

Tuotannossa meillä työskentelee kymmeniä ammattilaisia, joten työtehtäviin saat hyvän perehdytyksen. Palkkaus määritellään elintarvikealan tes:n mukaan ja palkkaa maksetaan kahden viikon välein. Työsuhde sovitaan alkuun määräaikaisena, mutta tähtää pidempään vakituiseen työhön.

Liity osaksi Feelian tiimiä ja tule mukaan varmistamaan laadukkaiden elintarvikkeiden tuotanto!

Miten haet työpaikkaa:

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina

050 581 6078

[email protected]

 

Laita myös somekanavamme seurantaan:

FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elintarviketyöntekijä Pyhännälle!

Pohjois-Pohjanmaa
92930 Pyhäntä
84100 Ylivieska
Vakituinen, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.10.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti