Skip to main content

Ensihoitaja, Lappi

Ensihoitoa Suomen huipulta!

Lapin hyvinvointialueen ensihoitopalvelu hakee jatkuvalla haulla sijaisia keikkatyöhön ja eripituisiin sijaisuuksiin.


Työskentelyalueena Lappi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, joka haastaa kokeneenkin ensihoitajan ja tarjoaa vertaansa vailla olevia kokemuksia. Pitkät kuljetusmatkat, meri, tunturit sekä haastavat luonnonolosuhteet vaativat ensihoitajilta kykyä itsenäiseen toimintaan ja luovuuteen. Poikkeuksellinen toimintaympäristö haastaa meitä monenlaiseen yhteistoimintaan erilaisten sidosryhmien kanssa.

Toimintaamme sisältyy myös rajayhteistyötä Ruotsin ja Norjan toimijoiden kanssa. Monipuolinen toimintaympäristömme mahdollistaa työskentelyn sekä kansainvälisessä kaupunkiympäristössä, vilkkaassa tunturikohteessa että hiljaisella erämaaseudulla. Hyvinvointialue jakautuu kahteen kenttäjohtoalueeseen, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä sekä arjen työtehtävissä, että ensihoidon kehittämishankkeissa.

Kelpoisuusvaatimuksena hoitotason ensihoitajalle on ensihoitaja (AMK)- tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma tai hoitotasolla ollut ensihoitaja, joka on pysynyt hoitotasolla ensihoitopalvelusta annetun asetuksen (340/2011) 11§5 momentissa tarkoitettu 1.5.2011 jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena perustason ensihoitajalle on Terveydenhuollon ammattihenkilöstä asennetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ensihoitoon suuntautuva koulutus, STM:n asetuksen ensihoitopalvelusta 8 pykälän mukainen kelpoisuus tai asetuksen 11 pykälän siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja AMK - opiskelijalla tulee olla perustason opinnot suoritettuna hyväksytyksi. Tämän lisäksi opiskelijalla tulee olla perustason harjoittelu ja tentti suoritettuna ennen töiden alkua. Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa BC1-luokan ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkka määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimus mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Hakijoista tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Huipulla on hyvä olla, tule sinäkin!

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekrypalvelussa jatkuvalla haulla. Täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttäessä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan aikavälillä 1.8.2024 - 1.1.2025. Käymme yhteydenottoja läpi viikottain alueiden osastonhoitajien kesken.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Yhteydenotot ja soittopyynnöt sähköpostiosoitteeseen:

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ensihoitaja, Lappi

99400 Enontekiö
Inari
Kemi
98100 Kemijärvi
94400 Keminmaa
Kittilä
95900 Kolari
Muonio
98500 Pelkosenniemi
95700 Pello
Posio
97700 Ranua
Rovaniemi
98900 Salla
98800 Savukoski
95200 Simo
99600 Sodankylä
95300 Tervola
Tornio
99980 Utsjoki
95600 Ylitornio
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti