Skip to main content

Erikoissuunnittelija

Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukseen työllisyys ja kotoutuminen -yksikköön ja maahanmuutto ja kotoutuminen -ryhmän päällikön alaisuuteen. Toimipaikka on Helsingissä. Tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus.

Erikoissuunnittelijan tehtävä sisältää kansainvälisen ja tilapäisen suojelun piiriin kuuluvien henkilöiden kotoutumisen edistämiseen liittyviä tehtäviä kuten alueellista koordinointia ja kehittämistä yhteistyössä sidosryhmien kanssa sekä alaikäisenä ilman huoltajaa tulleiden oleskeluluvan saaneiden lasten ja nuorten osalta palveluiden kehittämistä. Tehtävän painotukset kohderyhmien osalta (alaikäiset ja täysi-ikäiset) saattavat vaihdella tilanteen mukaan erityisesti valtiolla käynnissä olevista muutoksista johtuen (uusi kotoutumislaki 1.1.2025 ja Elinvoimakeskusten perustaminen 1.1.2026 alkaen).

Erikoissuunnittelija neuvottelee kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa kansainvälisen ja tilapäisen suojelun piiriin kuuluvien kuntapaikoista, perheryhmäkotien perustamisesta ja rahoittamisesta sekä jälkihuollon järjestämisestä. Tehtävään kuuluu lisäksi kuntien kotoutumisohjelmien seurantaa, vastaanottoon liittyvää tukea ja neuvontaa sekä perheryhmäkotien valvontakäyntien toteuttamista yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Alueella on kehittämishankkeita, jotka liittyvät esimerkiksi perhehoitoon. Työssä tehdään tiiviistä yhteistyötä eri sidosryhmien kuten kuntien, Maahanmuuttoviraston, Aluehallintoviraston, hyvinvointialueiden ja alueen vastaanottokeskusten kanssa.

Jätä hakemus: https://valtiolle.fi/tyoavain/7063/fi_FI
Yhteystiedot: Minna Mattila, ryhmäpäällikkö ([email protected], 0295 021 109)
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 3 825,31 euroa, jonka lisäksi maksetaan henkilökohtainen suoriutumisosa, max 45 %.
Työ alkaa: 01.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 20.09.2024 13:15
Ilmoitus jätetty: 04.09.2024 11:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 50de2e1a-e7db-49cb-958e-79a925c4d193

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoissuunnittelija

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti