Skip to main content

Haemme määräaikaista, laaja-alaista erityisopettajaa Salpauksen erityisen tuen asiantuntijatiimiin 1.10.2024 – 31.12.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kartoitat opiskelijoiden erityisen tuen tarpeita ja suunnittelet tukitoimia yhdessä muiden opettajien kanssa. Ohjaat erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa yksilöllisesti ja ryhmässä sekä luot oppimisen edellytyksiä tutkinnon suorittamiseen. Kartoitat oppimisvaikeuksia ja ohjaat opiskelijaa tarvittaessa lisäselvityksiin. Konsultoit muuta henkilöstöä erityiseen tukeen liittyvissä asioissa sekä toimit asiantuntijana erityisen tuen kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Edellytämme

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä ja halua ohjata opiskelijoita heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden. Lisäksi edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja laaja-alaisen erityisopettajan sekä opettajan pedagogisia opintoja.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa paikka voidaan täyttää määräajaksi, vaikka hakija ei täytä haun kaikkia kelpoisuusvaatimuksia.

Arvostamme

Pidämme tärkeänä kokemusta ammatillisen koulutuksen opetuksesta sekä opiskelijoiden tukemisesta (erityisopetus). Arvostamme myös laaja-alaista lisä- ja täydennyskoulutusta erityispedagogiikasta.

Koeaika on 6 kk.

Palkkauksen peruste

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja Salpauksessa käytössä olevan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävän erityisopettajan palkka on 3 707,05 – 4 776,68 e/kuukausi.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan sekä esittänyt rikosrekisteriotteen siten kuin laissa 504/2002 lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi säädetään.

Haastattelut pidetään ma 30.9. klo 12–16 ja ti 1.10. klo 14–16.

Lisätietoja

Opetusalapäällikkö Tiina Muukka, puh. [0447081997](tel:0447081997), [email protected]

Koulutuskeskus Salpaus työnantajana

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 13 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee lähes 650, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt.

Tarjoamme henkilöstöllemme

Salpauksessa tarjoamme sinulle kehittävän työn, rohkeasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen osaajia.

Lisäksi tarjoamme etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin, monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet sekä laajennetun työterveyshuollon. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi yhdessä kanssamme erilaisissa oppimisympäristöissä. Lue lisää Salpauksen työpaikkaeduista ([https://www.salpaus.fi/info/avoimet-tyopaikat](https://www.salpaus.fi/info/avoimet-tyopaikat/)/).

Jätä hakemus: https://salpaus.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=99&jbid=15
Työpaikan osoite: Ståhlberginkatu 4, 15110 Lahti
Työ alkaa: 01.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 25.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.09.2024 14:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 38ef5941-97ba-4e51-a816-3ac0bd235a10

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti