Skip to main content

Etsimme asiakaspalvelijaa Thessalonikiin, Kreikkaan

Puhutko suomea äidinkielenäsi? Haluatko työskennellä tunnetussa yrityksessä aurinkoisessa Thessalonikissa, Kreikassa?

Lähde asiakaspalveluagentiksi kauniiseen Thessalonikiin!

Työtarjous

Asiakaspalvelutehtävässäsi Thessalonikissa autat maailman tunnetuimpien brändien asiakkaita. Vastaat heidän kysymyksiinsä ja ratkaiset tuotteisiin tai palveluihin liittyviä ongelmia. Et tarvitse huolehtia etukäteen, sillä saat kattavan koulutuksen yrityksestä ja sen tuotteista. Työskentelet kansainvälisessä ja motivoituneessa tiimissä, joten hyvä englannin kielen taito on plussaa!

Kaikki on järjestetty puolestasi

Yritys huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä! Työnantajasi varaa ja maksaa lentosi Kreikkaan. Saapuessasi Thessalonikiin sinut noudetaan lentokentältä ja viedään väliaikaiseen majoitukseen, jossa asut ensimmäiset kaksi viikkoa. Tänä aikana työnantajasi auttaa sinua löytämään pysyvän asunnon kaupungista. Saat myös tukea henkilökohtaisissa hallinnollisissa asioissa, kuten sairausvakuutuksessa, verotuksessa ja pankkiasioissa. Lisäksi jopa neljän viikon työharjoittelujaksosi on palkallinen.

Mitä tulet saamaan?

  • Maksettu lentolippu Thessalonikiin.
  • Saapuessasi tilapäinen oleskelu hotellissa, jonka uusi työnantajasi maksaa.
  • Apua pysyvän asunnon löytämiseen.
  • Apua hallinnollisissa asioissa, kuten pankki-, sairausvakuutus- ja veroasioissa.
  • Bruttovuosipalkka 16 800 € + tulospalkkio.
  • Urakehitys: pääset nauttimaan ammatillisesta kehityksestä työnantajasi tarjoamalla palkallisella koulutuksella ja valmennuksella.
  • Vapaa-ajan aktiviteetit: valinnanvaraa on runsaasti myös henkilökohtaisella tasolla. Ryhdy todelliseksi paikalliseksi oppimalla kreikan kieltä ilmaisella kielikurssilla tai tunne itsesi todelliseksi tutkimusmatkailijaksi osallistumalla eri retkille. Haluatko olla aktiivisempi? Voit osallistua myös urheilutapahtumiin.

Ilmoittaudu Nyt ja Odota Yhteydenottoamme!

Rekisteröidy ja odota innolla puheluamme yhden arkipäivän sisällä. Kerromme sinulle lisää Ateenan elämästä, työtehtävistä ja muuton järjestelyistä. Nähdään pian!

PS. Haluatko jakaa seikkailun ystävän kanssa?

Ota ystävä mukaasi ja ansaitse 1 000 €! Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti