Skip to main content

Etsivä nuorisotyöntekijä

Hei, sinä nuorisotyön monitaitaja! Meillä olisi vallattoman mahtava työyhteisö, joka hakee porukkaansa uutta osaajaa!
Kuntaan jo mainiosti vakiintuneessa etsivän nuorisotyöntekijän tehtävässä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja toimimaan monipuolisesti eri-ikäisten nuorten parissa! Tekemistä siis riittää, eivätkä työpäivät ole toisensa näköiset. Useat työtehtävät toteutetaan lupsakassa ja ammattitaitoisessa työporukassa, ja saat työpariksesi mm. vapaa-aikasihteerin sekä koulunuorisotyöntekijän.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Arvoistamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa, itseohjautuvaa työotetta, avarakatseisuutta sekä hyviä kohtaamisen taitoja. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote. Palkkaus 2551,58 euroa. Rautalammin kunta on savuton työpaikka.
Työhaastattelut järjestetään Rautalammilla 23 ja 25.09.2024. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työ alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen (31.5.2026 saakka). Työaika on 38,25 tuntia / viikko.

Etsivän nuorisotyön tehtävä on varmistaa, että jokainen nuori saa kasvamiseen, itsenäistymiseen ja osallisuuteen tarvitsemansa tuen - että kenenkään ei tarvitse kasvaa ja selviytyä yksin.
Etsivässä nuorisotyössä kohdataan alle 29-vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat arjessaan tukea sekä näkymiä tulevaisuuteen. Etsivä nuorisotyö tavoittelee tuen tarpeessa olevia nuoria ja auttaa heitä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään heidän kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille.
Etsivän nuorisotyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. nuorten keskustelutuki ja palveluohjaus, yksilö- ja ryhmätoiminnan ohjaus, sosiaalinen vahvistaminen, monipuolinen kouluyhteistyö, erilaiset asiantuntijatehtävät sekä verkostotyöskentely. Etsivä toimii nuorisovaltuuston ohjaajana ja sihteerinä. Lisäksi etsivän työnkuvaan kuuluvat vierailut nuorisotiloilla, läsnäolo nuorille suunnatuissa tapahtumissa, tutor-/tukioppilas koulutukset, sekä sosiaalisen median alustojen monipuolinen käyttö. Etsivän tehtäviin kuuluu myös keskustelutuki kutsunnoissa aikalisä-ohjaajan roolissa.
Etsivä nuorisotyö on merkityksellinen työ, jota voit tehdä omalla persoonallasi.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619694/fi_FI
Yhteystiedot: Vapaa-aikasihteeri Inna Kääriäinen, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2551,58
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 18.09.2024 09:00
Ilmoitus jätetty: 04.09.2024 15:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 82fc27d2-b282-42e0-931e-90e9ba41023f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti