Skip to main content

Farmaseutti tai proviisori

Mikkelin I Apteekki sijaitsee Mikkelin keskustassa torin laidalla. Olemme kivijalka-apteekki. Etsimme farmaseuttia tai proviisoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.25 asti (hoitovapaan sijaisuus, 115 tuntia / 3 viikkoa) tai sopimuksen mukaan. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja haluat työskennellä monipuolisissa tehtävissä mielenkiintosi mukaan, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävän kuvasi voi koostua asiakaspalvelun lisäksi lääkkeenvalmistuksesta, markkinoinnista, some-postauksista, verkkoapteekkitoiminnasta ja annosjakelusta. Meillä on vaihtelevat työajat: apteekki on avoinna ma-pe 8-19, la 8-16 ja su 10-17. Iltavuoroja on noin kaksi viikossa ja viikonloppuvuoroja (lauantai ja sunnuntai) on yksi kolmessa viikossa. Pyrimme toteuttamaan työvuorotoiveet mahdollisuuksien mukaan. Käytämme pd3-apteekkijärjestelmää ja reseptilääkkeet varastoidaan robottiin. Perehdytämme pd3-apteekkijärjestelmän käyttöön, mikäli se ei ole ennestään tuttu. Arvostamme iloista ja joustavaa asennetta!

Lähetä hakemuksesi apteekkari Marjo Pesoselle [email protected]. Annan mielelläni lisätietoja työtehtävästä sähköpostitse tai puhelimitse 050 3834812. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Farmaseutti tai proviisori

Mikkeli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.07.2024

Yrityksen koko: 
5 - 9 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti