Skip to main content

Finance Assistant / Real Estate Accounting

Finance Assistant  / Real Estate Accounting

Haluaisitko päästä syventämään ammattitaitoasi ainutlaatuisissa kiinteistöalan asiakkuuksissa ja työskentelemään yhdessä kannustavan tiimin kanssa? Miltä kuulostaisi työskentely uusimpien teknologioiden parissa, eteenpäin katsovassa ja kansainvälisessä ympäristössä?

Mistä on kyse?

Liiketoimintamme kasvun jatkuessa etsimme uusia osto- ja myyntireskontran asiantuntijoita Starian kiinteistökirjanpidon ammattilaisten joukkoon!

Finance Assistantin roolissa vastaat 2-3 nimetyn kiinteistöosakeyhtiön tai asunto-osakeyhtiön osto- ja myyntireskontran sekä avustavista kirjanpidon tehtävistä. Työskentelet isossa kiinteistöalan asiakkuudessa, joka omistaa, kehittää ja hallinnoi kaupunkikeskuksia ja muita kaupallisia kiinteistöjä. Vastaat päivittäisestä osto- ja myyntilaskujen käsittelystä, täsmäytyksistä, laskutuksesta sekä avustavista kirjanpidon tehtävistä yhteistyössä kansainvälisen tiimin kanssa.

Kiinteistökirjanpitotiimeissämme on selkeästi jaetut roolit ja vastuut. Asiakkuuksissamme työskennellään tyypillisesti sekä Accountant roolissa että Finance Assistanttina. Accountant vastaa kiinteistöalan asiakkaidemme kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä, ja Finance Assistant puolestaan osto- ja myyntireskontran sekä avustavan kirjanpidon tehtävistä. Accounting Manager on vastuussa asiakkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä sekä mahdollistaa tiimin kasvun ja kehittymisen esihenkilön roolissa. Kaikille on määritelty selkeät vastuut, jolloin työ pysyy strukturoituna ja fokus kirkkaana. Työskentelemme pääosin työparimentaliteetilla, jolla varmistamme tuurausten ja lomien toimivuuden.

Olemme täysin sähköinen tilitoimisto ja teknologisen kehityksen edelläkävijä. Hyödynnämme moderneimpia työkaluja ja kehitämme talousprosessejamme jatkuvasti sujuvammiksi esimerkiksi robotiikan ja tekoälyn avulla. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollista päästä kehittymään Workday-järjestelmän taituriksi. Starian oma ChatGPT-pohjainen tekoälysovellus StariaMind auttaa asiantuntijoitamme päivittäisissä kysymyksissä tehden työnteosta tehokkaampaa ja vaivattomampaa.

Meillä voit työskennellä etänä kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa, mutta olet myös erittäin lämpimästi tervetullut toimistoillemme, jotka sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lahdessa, Salossa ja Vaasassa. 

 

Miksi töihin Starialle?

  • Pääset työskentelemään matalahierarkisessa ja nopeasti kasvavassa organisaatiossa, jossa töitä tehdään laadulla ja tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.
  • Tuemme kasvua ja kehittymistäsi. Liiketoimintamme nopean kasvun myötä pystymme tarjoamaan monipuolisia ja kansainvälisiäkin urakehitysmahdollisuuksia. Rakennetaan urapolusta juuri sinun näköisesi!
  • Haluamme tarjota työpaikan, jossa viihdytään ja voidaan hyvin. Olemmekin saaneet Future Workplaces -sertifioinninosoituksena erinomaisesta työntekijäkokemuksestamme jo monta vuotta peräkkäin.
  • Meillä työskentely on aidosti joustavaa. Käytössämme on liukuva työaika ja voit työskennellä halutessasi täysin etänä, osan vuodesta vaikka ulkomailta käsin.
  • Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Eduhouse-koulutusportaalin. Tuemme ja kannustamme myös KLT-tutkinnon suorittamiseen.

 

Minkälaisia tekijöitä olemme etsimässä?

  • Sinulla on muutaman vuoden kokemus osto- ja myyntireskontratyöskentelystä kiinteistöalan asiakkuuksien parissa. Olet myös päässyt perehtymään verotukseen liittyviin kysymyksiin.
  • Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta arvostat työkavereita ja pyydät tukea tarvittaessa. Jaat mielelläsi osaamistasi muiden kanssa sekä autat työkavereitasi. Positiivinen tiimihenki ja toimiva yhteistyö ovat meille suuressa arvossa.
  • Aikaisempi käyttökokemus Workday-järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme näppäryyttä uusien järjestelmien haltuunottamisessa.
  • Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, sillä organisaatiomme virallinen kieli on englanti.


 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? 

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae helposti lähettämällä meille CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi suomeksi mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 7.10.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita etenemään nopeastikin oikean henkilön osuessa kohdalle.

Jos haluat kuulla lisää avoimesta tehtävästä, tiiminvetäjämme Hanna Kaakinen kertoo mielellään lisää. Tavoitat hänet tiistaina 17.9. klo 11-12 ja keskiviikkona 3.10.204 klo 13-14 numerosta +358415060987.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista, rekrytointitiimimme auttaa osoitteessa [email protected]. Huomioithan, että GDPR-syistä hyväksymme hakemukset vain rekrytointijärjestelmämme kautta.


Staria vauhdittaa kasvuyritysten menestystä tarjoamalla kattavia kirjanpitopalveluita, ERP-konsultointia sekä BI- ja suunnitteluratkaisuja globaalilla tasolla. Olemme Euroopan ainoa toimija, joka kykenee tarjoamaan talouspalveluita yli 40 maassa yhden, sitoutuneen tiimin kautta, ja olemme ylpeitä ainutlaatuisesta roolistamme markkinoilla. Tällä hetkellä meitä on jo yli 550 asiantuntijaa seitsemässä maassa - ja kasvu jatkuu! Starialaisia yhdistää kasvun asenne sekä arvomme: Collaboration, Courage ja Commitment. Liity joukkoomme rakentamaan kasvuyritysten talouden tulevaisuutta!

#LI-Remote #LI-MS

Staria vaikuttavuus

Staria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Staria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Staria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Staria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Finance Assistant / Real Estate Accounting

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti