Skip to main content

GE Healthcare Finland Oy, Kliiniset testaajat

Hei Sinä tehosairaanhoidon ammattilainen!
Löytyykö sinulta Or/ICU osaamista ja kokemusta potilaslaitteiden käytöstä?

Hienoa! Tule tukemaan asiakkaamme GE Healthcaren tiimiä kliinisen potilastietojärjestelmän kehityksessä ja tekemään merkityksellistä työtä osana käytettävyystestausta.

Tarvitsemme osaamistasi kliinisen potilastietojärjestelmän käytettävyystesteissä, jotta potilastiedon data saadaan järjestelmässä tehokkaasti käyttöön. Tehtävässä suoritat käytettävyystutkijan kanssa tehohoidon potilasdokumentaatioon liittyviä tehtäviä, joilla tutkitaan järjestelmän käytettävyyttä ja toimivuutta tehohoidon työnkuvassa.

Projektilla on tavoitteena testata Centricity High Acuity (CHA) -alustaa, jota käytetään anestesiassa ja tehohoidossa osaston ja potilaan tilan arvioimiseksi, hoidon suunnitteluun ja kirjaamiseen. Työtä on tarjolla kertaluonteisesti yksittäisenä päivänä ja testin kokonaispituus on alle kolme tuntia. Testatut alueet sisältävät neste- ja lääkehoito määräystenmoduulin, määräys ja lääkitysdokumentaation, graafisen trendin ja muun kliinisen visualisoinnin.

Haemme ensisijaisesti testausprojektille mukaan sairaanhoitajia, jotka ovat toimineet teho-osastolla. Sairaanhoitajien tuntipalkka projektilla on 32€/h.

Kokonaisaikaan sisältyy pieni esitehtävä, jossa pyydetään osallistujia käymään koulutusmateriaali lävitse ennen testaamista. Työ suoritetaan etäyhteyksin Teams:n välityksellä, joten voit osallistua projektille mistä päin Suomea tahansa.
Käytettävyystestaus käynnistyy Syyskuussa 2024.

Odotamme sinulta:
- perus IT käyttöjärjestelmien hallintaa
- sairaanhoitajan pätevyyttä tai muuta alan tutkintoa
- työkokemus tehohoidon puolelta välttämätön
- OR/ICU osaamista sekä kokemusta potilaslaitteiden käytöstä (laiteliitännät)
- olet työskennellyt kliinisessä työssä
noin vuoden verran viimeisen kahden vuoden aikana
- luemme eduksesi Englannin kielen osaamisen, muttei se ole välttämätöntä projektilla, sillä tutkimus toteutetaan Suomeksi

Työntekijänä odotamme sinulta rauhallista ja tarkkaa otetta työskentelyssä.

Kiinnostuitko? Liity rohkeasti mukaan terveydenhoidon testaajien osaamispooliin ja hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Hakuprosessista vastaa Adecco Finland Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Rosa Pitkänen p. 040 481 1405 / [email protected]

Avainsanat: Sairaanhoitaja, tehosairaanhoitaja, etätyö, Or/ ICU, potilaslaitteet, CHA, teho-osasto, hoitotyö teholla, neste ja lääkehoito määräysten moduuli, määräys ja lääkitysdokumentaatio, graafinen trendi, kliininen visualisointi, etäyhteyksin suoritettava työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rosa Pitkänen, +358 40 4811 405, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

GE Healthcare Finland Oy, Kliiniset testaajat

Adecco
Suomi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti