Skip to main content

General Counsel @ Korkia

Hei kokenut juristi,

Innostutko tilaisuudesta hyödyntää osaamistasi edistääksesi uusiutuvan energian hankkeita kansainvälisellä pelikentällä? Navigoitko ketterästi kasvuyhtiön nopeatempoisessa ja uutta luovassa työarjessa? Onko sinulla vahvaa juridista osaamista joko energiasektorin hankkeista tai transaktiotyöstä - tai peräti molemmista?

Jos ajattelet, että TODELLAKIN, jatka lukemista, sillä Korkia hakee tiimiinsä General Counselia, ja tämä rooli saattaa olla juuri sinua varten!

Vuonna 2006 perustettu Korkia on energiamurroksen kiihdyttäjä, joka toimii hankekehittäjien, omistajien ja sijoittajien kumppanina sijoittaen maailmanlaajuisesti maatuulivoiman, aurinkoenergian ja energiavarastoinnin hankekehitysvaiheen kohteisiin. Voit lukea lisää Korkiasta täältä: https://korkia.fi/fi/!

Korkian General Counselina liityt kansainväliseen ja kasvavaan, yli 50 ammattilaisen tiimiin, jonka jäsenet työskentelevät Suomessa, Chilessä, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Ahvenanmaalla. Korkian oman ydintiimin lisäksi yhtiön paikallisille yhteisyrityksille työskentelee n. 75 energia-alan asiantuntijaa.

Otat vetovastuun Korkian Suomesta käsin työskentelevästä lakitiimistä, johon kuuluu kaksi uusiutuvan energian hankkeiden parissa työskentelevaa juristia, yksi rahastopuolen juridiikkaa, ESG-asioita, tietosuojaa ja yhtiön hallinnointia hoitava juristi sekä legal trainee. Raportoit Korkian talousjohtajalle työskennellen kuitenkin tiiviisti yhtiön koko johtoryhmän kanssa. Korkian Helsingin toimitilat sijaitsevat kantakaupungissa, ja tiimi työskentelee joustavalla hybridimallilla. Toivomme kuitenkin, että teet töitä mielelläsi toimistolta käsin vähintään noin puolet viikosta.

Keskeiset vastuualueesi ovat:

- Legal-strategian kehittäminen: muodostat vision siitä, miten lakitiimi voi parhaiten tukea Korkian strategiaa ja kasvutavoitteita nykyisissä ja tulevissa hankkeissa ympäri maailman, ja luot tämän vision edellyttämiä rakenteita, kuten portfolion juridisen riskienhallinnan periaatteita sekä tarvittavia sopimuspohjia, ohjeistuksia ja sopimushallinnon prosesseja;

- Korkian liiketoimintajohdon tuki sijoitustyössä: neuvot ja tuet Korkian tiimiä sijoitustyössä hankkeiden strukturoinnissa ja rahoittamisessa, transaktiosopimusten neuvottelemisessa, sijoitusten toteuttamisessa sekä hallinnan aikaisissa tarpeissa ja lopulta hankkeista irtaantuessa sekä Suomessa että ulkomailla;

- Yhtiön sisäinen juridiikka: lakitiimin tukemana vastaat myös yhtiön omaan toimintaan liittyvistä keskeisistä sopimuksista sekä Korkian hallinnointiin, strukturointiin ja rahoitukseen liittyvästä juridiikasta sekä compliancesta;

- Tiimin vetovastuu: toimit esihenkilönä Korkian lakitiimille pedaten heille mahdollisuuksia ja eväitä ammatilliseen kasvuun; sekä

- Yhteistyön kehittäminen ulkopuolisten neuvonantajien kanssa: kasvatat neuvonantajien verkostoa ja kehität heille tarkoitettuja ohjeistuksia tähdäten siihen, että myös ulkoistettujen neuvonantajien on helppo hahmottaa ne raamit, jotka Korkian strategia ja tavoitteet heidän työlleen asettavat.

Saatat olla hakemamme osaaja, jos:

- olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri, ja sinulla on vähintään kymmenen vuotta työkokemusta joko monipuolisesti sijoittamiseen liittyvästä juridiikasta (kuten strukturoinnista, rahoituksesta sekä transaktio- ja osakassopimusten laatimisesta ja neuvottelusta) tai energiasektorin hankekehitysliiketoiminnan sopimus- ja markkinakäytännöistä parhaassa tapauksessa kansainvälisestä näkökulmasta - jos tuot mukanasi molempia elementtejä, odotamme enemmän kuin innolla kuulevamme sinusta;

- olet juristina monipuolinen - Korkian työyhteisössä viihtyvät parhaiten henkilöt, jotka ottavat mielellään kokonaisvaltaisen kopin siitä, mitä yhtiö heiltä kulloinkin tarvitsee;

- olet itseohjautuva, pragmaattinen ja liiketoimintalähtöinen; kykenet muodostamaan vision siitä, mitä Korkian uusiutuvaan energiaan keskittyvä kansainvälinen ympäristö lakitiimiltä edellyttää, ja innostut mahdollisuudesta rakentaa koko tiimin tekemistä tätä tavoitetasoa kohti;

- sinulla on esihenkilökokemusta, tai olet vähintään tottunut ohjaamaan asiantuntijatyötä projektinjohtajana, ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi - muu kielitaito on plussaa!

Korkia tarjoaa sinulle:

- Kanavan vaikuttaa yhtiön menestykseen: Korkia on ottanut vahvan aseman globaalina vihreän siirtymän kiihdyttäjänä, ja yhtiön kasvutavoitteita tukemaan viritetty lakitiimi on yhtiölle keskeinen kilpailuetu. Petaat siten työlläsi koko Korkian tiimin menestystä!

- Ainutlaatuisen toimintaympäristön: Korkia on ainoa uusiutuvan energian hankekehitysvaiheen projekteihin kansainvälisellä hajautuksella sijoittava toimija Suomessa - toista vastaavaa mahdollisuutta ei siten heti tule vastaan.

- Kansainvälisen työarjen: Tällä hetkellä Korkian portfolioon kuuluu yli 120 aktiiivsessa hankekehitysvaiheessa olevaa teollisen kokoluokan projektia Suomessa, Ruotsissa, UK:ssa, Kreikassa, Espanjassa, Italiassa, Romianiassa, Kanadassa ja Chilessä.

- Merkityksellisyyttä: Korkian hankkeiden kautta kehitteillä on 13,8 gigawattia aurinko- ja tuulivoimaa sekä 4,7 gigawattia energiavarastointia. Jos puhtaamman tulevaisuuden edistäminen tuo sinulle motivaatiota, tässä työssä merkityksellisyyttä ei tarvitse etsimällä etsiä.

- Tiiviin, joustavan ja inhimillisen tiimin: Korkian tiimin jäsenet huolehtivat toisistaan muistuttamalla kiireisen työarjen keskellä siitä, että matkan mitta on marathon, ei sprintti. Tiimin jäsenet arvostavat työyhteisössään erityisesti joustavuutta sekä sitä, miten töissä saa olla oma itsensä.

- Markkinatasoisen ja kannustavan kompensaation, josta kerromme mielellämme lisää tapaamisvaiheessa. Lisäksi tiimin jäsenten hyvinvoinnista huolehditaan mm. laajan ja ennaltaehkäisevyyttä painottavan työterveyspalvelun sekä virike- ja lounasetujen kautta,

Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi), tai linkkaa meille LinkedIn-profiiliisi hakujärjestelmän kautta 4.8.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen ([email protected]) / 040 515 8017).

Jätä hakemus: https://minjonoy.teamtailor.com/jobs/4728415-general-counsel-korkia?prom...
Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi), tai linkkaa meille LinkedIn-profiiliisi hakujärjestelmän kautta 4.8.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen ([email protected] / 040 515 8017).
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 11.07.2024 14:07
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 31cddcd9-ecab-4253-ac53-8054e13434b4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti