Skip to main content

Hallintosihteeri, Sihteeripalvelut

Sihteeripalvelut hakevat hallintosihteeriä määräaikaiseen sijaisuuteen 5.8.-31.12.2024.

Sihteeripalvelut hakevat hallintosihteeriä määräaikaiseen sijaisuuteen 5.8.-31.12.2024.

Tule osaksi hallintosihteeripalveluitamme. Olet osa energistä tiimiämme ja pääset osallistumaan hyvinvointialueen hallinnon prosesseihin omalla ammattitaidollasi. Vaihtelevassa työssä saat käytettyä monipuolisesti osaamistasi.

Haemme sijaisuuteen henkilöä, jolla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokykyä, kykenee toimimaan tehtävässä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä hallitsee suuria tehtäväkokonaisuuksia.

Hallintosihteerin työ pitää sisällään paljon yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, päätöksenteon valmistelua, asiakirjahallintoon liittyviä tehtäviä sekä kokouksissa ja työryhmissä työskentelyä. Lisäksi on mukana erilaisissa prosesseissa sihteerinä. Työtehtävässä käytetään erilaisia sähköisiä järjestelmiä mm. Liiteri - ja TWEB- asianhallintaohjelmia, Microsoft Office -ohjelmia, joiden osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vaativista johdon sihteerin tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaisesti. Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluesimies Marika Liinamaa (24.-28.6.2024)

puh. 050 474 4807

[email protected]

Pelveluesimies Jenna Jalonen (1.7.-12.7.2024)

puh. 050 474 2417

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti