Skip to main content

Hammaslääkäri Järvenpäähän

Hammaslääkärikeskus Janne on viihtyisä ja hyvin varusteltu viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskeisellä paikalla Järvenpään ydinkeskustassa. Toimipisteemme palveluihin kuuluvat monipuolinen hammashoito ja suuhygienistipalvelut. Varustelutasomme on kattava, esim. Cerec ja kktt, jotka luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Meillä on kattava palvelutarjonta ja pitkä perinne perus- ja erikoishammashoidon osaamisessa.

Jos nautit työskentelystä yksityishammaslääkärinä ja haluat kehittää taitojasi tai haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti, Hammaslääkärikeskus Janne on sinulle juuri oikea paikka! Mutkaton konsultointikulttuuri ja laaja koulutustarjonta takaavat sinulle rautaiset työkalut kehittyä ammatillisesti. Työyhteisömme on mahtava sekoitus nuoruuden innokkuutta ja työvuosien tuomaa kokemusta. Ja mikä parasta, meillä on työporukka jossa viihdytään!

Tehtävä on osa-aikainen (1 pv/vko, pe) ja on toistaiseksi voimassa. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta yksityishammaslääkärinä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa - voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana.

Mikäli sinulla on jo omaa liiketoimintaa, olemme kiinnostuneita myös liiketoiminnan ostosta osaksi monipuolista kokonaisuuttamme.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Jätä hakemus: https://link.webropolsurveys.com/S/C6F39220C32AC38D
Yhteystiedot: Voit hakea helposti myös ilman CV:tä "HAE TYÖPAIKKAA"-painikkeesta

Lisätietoja tehtävästä:
Sonja Peltomäki,
rekrytointivastaava
p.041 732 4010
[email protected]

Työpaikan osoite: Järnefeltinkatu 1, 04400 Järvenpää
Palkkaus: Palkkiomalli sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 24.09.2024 14:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6ef387b4-3239-4150-949b-84d27d1c168a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti