Skip to main content

Hammaslääkäri, osa-aikainen

Vankiterveydenhuollossa suun terveydenhuollon palvelut sisältävät kaikki perustasoiset hammaslääketieteelliset palvelut. Ensiapuluonteisia toimenpiteitä tehdään suhteellisen paljon, mutta potilaat saavat myös kokonaishoitoja sekä tarpeen mukaan proteettista hoitoa, mikäli tuomio on riittävän pitkä. Suunterveydenhuollon henkilökunnan poissa ollessa poliklinikan sairaanhoitaja tekee hoidontarpeenarvion myös suunterveydenhuollon osalta. Mikäli potilas tarvitsee erikoishammaslääkärin tai erikoissairaanhoidon palveluja, hänet lähetetään siviiliterveydenhoitoon jatkotutkimuksiin ja hoitoon.

Hammaslääkärin työhön kuuluu vankien ensiapuluonteisesta hammashoidosta sekä perushammashoidosta vastaaminen osana moniammatillista työyhteisöä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Laitteet ovat ajanmukaiset ja unit on uusittu syyskuussa. Käytössä on LifeCare-potilastietojärjestelmä. Organisaatiossamme suoritetaan laitepassi.

Hammashoitola sijaitsee Hämeenlinnan vankisairaalan tiloissa. Hammashoitajan/suuhygienistin lisäksi lähimmät yhteistyökumppanit ovat Vankisairaalan henkilökunta sekä poliklinikan sairaanhoitajat ja lääkäri. Toinen hammaslääkäri työskentelee hoitolassa yhtenä päivänä viikossa.

Jätä hakemus: https://valtiolle.fi/tyoavain/7523/fi_FI
Yhteystiedot: Maija Kinos
ylihammaslääkäri
029 524 5777
[email protected]

Työpaikan osoite:
Palkkaus: Kokonaispalkka vastaavassa tehtävässä työkokemuksesta riippuen on kokoaikaisella työajalla noin 6 800-7300 e/kk.
Työ alkaa: 01.01.2025
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.11.2024 14:15
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 09:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d33373a2-e485-4107-805e-187509bfef0a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti