Skip to main content

Hammaslääkäri, Rovaniemi

Haemme Lapin hyvinvointialueelle Rovaniemelle kolmea (3) hammaslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Suunterveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen hammaslääkärin toimenkuvan. Hoidamme kaiken ikäisiä vauvasta vaariin.

Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa uusituissa työtiloissa sekä suuremmissa Rovaniemen keskustan yksiköissä että pienemmissä rauhallisissa hammashoitoloissa Sinetässä ja Muurolassa. Sinetän ja Muurolan hammashoitolat sijaitsevat noin 20 km päässä Rovaniemeltä.

Tiimissämme sinulla on käytettävissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon osalta. Työyhteisömme pitää sisällään laajaa erikoisosaamista mm. oikomistiimin, parodontologin, suu- ja leukakirurgin sekä pedodontiaan ja protetiikkaan erikoistuvat hammaslääkärit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä meillä anestesia- ja ilokaasuhammashoitoa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esihenkilön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaisesti uraporrasmallia noudattaen. Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 15.8.2024 klo 15:00 mennessä.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612738/fi_FI
Yhteystiedot: Johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä
[email protected]
puh. 040-6281314

Ylihammaslääkäri Aija Kaukonen
[email protected]
puh 040-5474862
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Lääkärisopimus/paikallinen sopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.08.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f02cdc65-23d4-447c-9f6f-17b7084586ad

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti