Skip to main content

HANDLEDARE, Lunabacken barnskyddsenhet

Lunabacken är en barnskyddsenhet med plats för 7 barn i åldern 10-17 år. Verksamheten finns i f.d. Munsala Prästgård, en lantlig miljö 10 km från Nykarleby centrum. De barn och ungdomar som bor på enheten är placerade inom barnskyddets öppenvård eller omhändertagna.
Vi prioriterar en trygg vardag med sunda, aktiva och hälsofrämjande rutiner. Som handledare har du möjlighet att påverka vardagsaktiviteter genom att inspirera och introducera dina egna intressen och färdigheter, ex. friluftsliv, musik, sport eller matlagning. På gården finns även höns, katter och kaniner som vi tillsammans sköter om. Som handledare i teamet förväntar vi oss att du är en aktiv, positiv, flexibel och trygg vuxen som trivs att arbeta i team.

På barnskyddsenheten behövs personal dygnet runt, vilket innebär att man som handledare jobbar skiftesarbete med kvällar, helger och nattskiften.
Från Luna Familjecenters sida försöker vi så långt det är möjligt tillgodose personalens egna önskemål i planeringen av arbetsschema. Övriga förmåner du har som anställd är kontinuerlig arbetshandledning, olycksfallsförsäkring för fritiden samt e-passi. Personalen på Luna Familjecenter erbjuds regelbundet tilläggsutbildningar och skolningar.
Förutom en god stämning och positiv anda inom personalgruppen, jobbar vi med ett nära ledarskap där alla har möjlighet att bidra med egna idéer och utvecklingsförslag. Har du ett intresse av att utvecklas i ditt arbete finns det på Luna utrymme att göra just det.

Vi ser framemot att ta del av din fritt formulerade ansökan till vår e-postadress: [email protected]

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/5b58d0b9-2...
Yhteystiedot: Vi ser framemot att få din fritt formulerade ansökan via e-post till [email protected]

Har du frågor eller vill veta mer om arbetet på Lunabacken kan du kontakta enhetschef Anna på tel. 044-7497100 (vardagar kl. 8-16) eller via e-post: [email protected]

Työpaikan osoite: Södra Munsalavägen 23, 66900 Jakobstad
Palkkaus: Enligt privata socialservicebranchens kollektivavtal
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.07.2024 17:00
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 13:43
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5b58d0b9-2277-4122-abee-f26b1d191afd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti