Skip to main content

Hankepäällikkö, sähkörekkahanke, Muhos

Ammattiopisto Luovi hakee hankepäällikköä Muhokselle eAjo-Tutkimuksella kohti ilmastoystävällistä ajo-opetusta ja liikennöintiä -hankkeeseen.  

Hankkeen tiivistelmä 

Hankkeen päämääränä on kehittää energiatehokasta ajotapaa sähkökuorma-autoille eri olosuhteissa. Lisäksi hankkeessa selvitetään työkoneeseen kytkettävän sähköisen avustimen käytettävyyttä ja hyötypotentiaalia tavanomaisissa käyttötilanteissa. Sähköisillä avustimilla/energian talteenottojärjestelmillä on mahdollista pienentää polttoaineiden kulutusta ja edesauttaa CO2 päästötavoitteiden saavuttamista. Hanke kasvattaa osaamista tulevien sähköisten ja sähköavusteisten työkoneiden ja kuorma-autojen käytettävyydestä sekä niiden oikeanlaisten, energiaa säästävien käyttötapojen kehittämisessä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Ammattiopiston Luovin, Oulun ammattikorkeakoulun ja kuljetusalan yritysten kanssa. Tutkimus- ja kehitystyön lisäksi hankkeessa luodaan pohja tutkimusperusteisen koulutusmateriaalin kehittämiseen energiatehokkaan ajotavan opetuksessa. 

Ammattiopisto Luovi vastaa hankkeen koordinoinnista ja toimii päähankkeen toteuttajana vastaten mm. sähkökuorma-auton hankinnasta, pilotoinnista opetuskäytössä sekä osallistuen tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Oulun ammattikorkeakoulu (OAMK) osallistuu tutkimushankkeeseen ja hankkii tarvittavan lisälaitteiston sähkökuorma-auton sekä traktorin sähköavustimeen akkupaketin hanketutkimusta varten. Hankkeen kohderyhmiä ovat kuljetusalan yritykset, logistiikka-alan koulutuksen järjestäjät sekä ajosimulaattorien kehittäjät. 

Hankkeen taustalla on tavoite saavuttaa hiilineutraali Suomi vuoteen 2035 mennessä, erityisesti liikenteen ja logistiikan päästöjen vähentämisen kautta. Hankkeen tavoitteena on tuottaa tarvittavaa tutkimustietoa sähkökuorma-auton ja sähköavusteisen traktorin energiataloudellisesta käyttötavasta hyödyntäen NUVE-LAB tutkimusympäristöä. 

Hankepäällikkö vastaa koko hankkeen koordinoinnista ja tavoitteiden saavuttamisesta.



Tehtävässään hankepäällikkö: 

  • johtaa hankkeen toimenpiteiden suunnittelua, toteutusta, seurantaa ja arviointia sekä vastaa tarkennetun toiminta- ja aikataulusuunnitelman laatimisesta  

  • osallistuu hankkeen toimenpiteisiin ja koordinoi hankekokonaisuutta 

  • tekee verkostoyhteistyötä työelämän yhteistyökumppaneiden ja OAMK:n kanssa 

  • tekee vahvaa yhteistyötä Luovin opetus- ja ohjaushenkilöstön kanssa 

  • vastaa hankkeen taloudesta hankesuunnitelman ja Luovin hankeprosessin mukaisesti sekä rahoittajan edellyttämällä tavalla  

  • vastaa hallinnollisista toimenpiteistä (mm. seurantatietojen kokoaminen, toiminnan ja tulosten raportointi) 

  • vastaa hankkeen viestintä- ja tiedotussuunnitelman laatimisesta sekä tulosten levittämisestä 

Olisiko tämä sinulle sopiva tehtävä? 

Odotamme sinulta ajoneuvotekniikan tuntemusta, erityisesti raskaan kaluston ja sähköautoon liittyvän tekniikan osalta. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta perehtyä aiheeseen syvemmin ja tutkia uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot verkostoissa toimimiseen ja kykenet koordinoimaan sekä organisoimaan hankkeen toteutusta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät kirjalliset taidot ja digiosaaminen, sekä kykenet tuottamaan ymmärrettävää tietoa ja raportteja tutkimuksesta sen kohderyhmälle sekä rahoittajalle.  

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi hanke-, tutkimus- tai kehittämistyöstä. Korkeakoulututkinto on eduksi, mutta ennen kaikkea etsimme osaajaa, jolla on alan tuntemusta sekä kykyä hanke- ja tutkimustyöhön. Sinulla voi olla pedagogista osaamista ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta, mutta tärkeintä on kiinnostuksesi ja kykysi toimia vaativan erityisen tuen opiskelijoiden kanssa yhteistyössä. 

Hankkeen toteutusaika on 1.9.2024-31.8.2027 ja etsimme hankepäällikköä kokoaikaisesti tälle ajankohdalle. Tehtävän toteutumisen ehtona on kirjallinen rahoituspäätös. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan ja tehtävän palkkaus on 3500e/kk. Työpisteesi sijaitsee Muhoksella, mutta työ edellyttää liikkumista myös Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, jonka vuoksi B-ajokortti on välttämätön. Sinulla voi olla myös CE-kortti ja voimassa olevat ammattipätevyydet. 

Mitä Ammattiopisto Luovi tarjoaa sinulle?  

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavastahenkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus,uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo.Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi.Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä.  

Keväällä 2024 toteutetun kyselyn mukaan Luovin henkilöstön suositteluhalukkuus työnantajaa kohtaan (eNPS) oli korkealla tasolla (48). 

Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi hyvistä loma-, liikunta- ja kulttuurieduista sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Kannustamme henkilöstöämme oman osaamisen kehittämiseen sekä uuden oppimiseen. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme. 

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä saat Jarmo Piltoselta ja tavoitat hänet numerosta 040 319 3298 torstaista 1.8. alkaen. Mikäli Jarmo ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, jätäthän viestin, niin hän on sinuun yhteydessä. 

Kiinnostuitko? Laita CV ja vapaamuotoinen hakemus meille järjestelmässämme viimeistään 11.8.2024 niin olemme sinuun yhteydessä. Pidämme haastattelut Muhoksella torstaina 22.8. 

Ammattiopisto Luovi  

Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus,uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme. 

Löydät meidät myös somesta, joten pistähän tilimme seurantaan!      

Instagram: instagram.com/ammattiopistoluovi

Facebook: facebook.com/ammattiopistoluovi     

TikTok https://www.tiktok.com/@ammattiopistoluovi    

YouTube: youtube.com/ammattiopistoluovi     

X: twitter.com/Luovi_fi 

Työnhakijan tietosuoja     

Työnhakuun liittyen käsittelemme henkilötietojasi, jotka tallennetaan työnhakijarekisteriin.(avautuu uuteen ikkunaan) Lue lisää(avautuu uuteen ikkunaan) tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti