Skip to main content

Harrastustuntiohjaaja

Kuusamon kaupunki hakee harrastustuntiohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.9.2024-30.5.2025

Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme HARRASTUSTUNTIOHJAAJIA

Kuusamon kaupunki on mukana Harrastamisen Suomen malli -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tarjota peruskoululaisille mahdollisuus mielekkääseen ja maksuttomaan harrastukseen koulupäivän yhteydessä. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Tavoitteena on innostaa lapsia ja kannustaa lapsia ja nuoria löytämään juuri heille sopivan harrastuksen.

Haluamme vahvistaa paikallista harrastustoimintaa ja tarjota korkealaatuista ohjausta kaikille kiinnostuneille. Olemme etsimässä motivoituneita ohjaajia, jotka haluavat olla mukana tukemassa ja tekemässä Harrastamisen Kuusamon mallin toimintaa.

Haemme hankkeeseen harrastustuntiohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.9.2024-30.5.2025. Harrastustoiminnan tuntiohjaaja toimii peruskouluissa hankkeen järjestämien erilaisten harrastusten tuntiohjaajana. Harrastustoiminnan tuntiohjaajalla on valmiuksia ohjata yksilöllisemmin myös erityistä tukea ja rohkaisua tarvitsevia lapsia ja nuoria.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulu-, opistoasteen tai muu 2. asteen ammattitutkinto

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja kehittävää työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja harrastusryhmien ohjaamisesta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi luetaan monipuolinen kulttuuri- tai liikuntaharrastusten osaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaista koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 612053. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi
http://maanpinnalla.fi/alueet/kuusamo

Yhteystietomme

Kulttuuritoimenjohtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen, puh. 040 028 1057, sähköposti [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Luontokaupunki Kuusamo on rajoja ylittävä, omatoimisten ja yritteliäiden ihmisten vieraanvarainen alueensa keskus. Innostus ja rohkeus ovat yhteistyön perustana - täällä asiat tehdään vähän eri tavalla. Hyvä elämä kukoistaa kansainvälisessä ja luovassa ympäristössä. Kuusamon menestyminen perustuu toimiviin palveluihin, ympärivuotiseen matkailuun, puhtaan luonnon ja sen raaka-aineiden kestävään käyttöön. Kuusamon kaupunki työllistää n. 680 työntekijää.

Sijainti
Kitkantie 42
93600 Kuusamo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Harrastustuntiohjaaja

Kuusamo
Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 02.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti