Skip to main content

Helsingin Kokoomus hakee järjestökoordinaattoria

Koetko olevasi oikeassa paikassa, jos työyhteisösi odottaa sinulta reippaan ja aikaansaavan työotteen ohella kokoomuslaista maailmankatsomusta?

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Osana joukkuettamme pääset näyttämään kykysi ja kehittymään työssä, jota ohjaavat arvomme avoimuus, tasa-arvo ja rehellisyys.

Työtehtäviisi kuuluu Helsingin Kokoomuksen järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -hallinnosta vastaaminen, sekä mm. kokous- ja seminaarijärjestelyjä. Lisäksi työhön kuuluu monipuolisia viestinnän tehtäviä, piirin strategian toimeenpanoa sekä järjestöllistä kehittämistä. Työ on usein myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtäviin sisältyy autolla ajoa, joten edellytämme voimassa olevaa ajokorttia.

Katsomme eduksi kokemuksen yhdistystoiminnasta, tapahtumien järjestämisestä ja erilaisista viestinnän tehtävistä. Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa ja luotettavuutta.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään Helsingin Kokoomuksen piiritoimistolla Töölössä. Työtä on myös osittain mahdollista tehdä etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 6.8. osoitteeseen [email protected].

Kysymyksiin tehtävää koskien vastaa toiminnanjohtaja Timo Enroth (040719 6990, [email protected]) seuraavina ajankohtina: 2.8. ja 5.8. klo 9-16.

Jätä hakemus: https://www.helsinginkokoomus.fi/2024/06/19/avoin-tyopaikka-jarjestokoor...
Työpaikan osoite: Töölönkatu 3A, 00100 Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.07.2024 18:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 45a0586a-de5f-4f43-b1f1-d82c55b6250c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Helsingin Kokoomus hakee järjestökoordinaattoria

Helsingin Kokoomus ry
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti