Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja, max 45h/kk Kaarina

OSA-AIKATYÖTÄ TARJOLLA! Haen itselleni työntekijää max 45h/kk.
Olen vuonna -94 syntynyt nainen Piikkiöstä. Minulla on taustalla synnynnäinen harvinainen lihassairaus ja vuonna 2022 sattunut kaatumistapaturma. Pääsääntöinen apuvälineeni on tällä hetkellä manuaalipyörätuoli kelauksen keventimillä.
Olen ollut hiljan leikkauksessa, joten minulla on tällä hetkellä sairaslomaa ja kuntoutumista lepoa unohtamatta. Tämän hetkinen avun tarve sijoittuu siis lähinnä kauppatilausten noutamiseen, ruoan valmistukseen sekä muuhun pieneen kotona avustamiseen. Minulla käy siivooja joka toinen viikko, joten siivousta ei juurikaan työnkuvaasi kuulu.
Leikkauksesta toipumisen jälkeen tarvitsen avustajaa satunnaisille työreissuille ja erilaisiin vapaa-ajan menoihin. Jos keksit mitä tehdään ja minne mennään, niin olen lähes aina valmis lähtemään!
Pyörätuolissani on sähköiset kelauksen keventäjät, joten pystyn kelaamaan ja liikkumaan sillä itse, mutta joskus mäissä tai suuremmissa kynnyksissä voin tarvita hieman apua.
Reissut tehdään pääsääntöisesti minun automaattivaihteisella autollani, jota sinun pitää ajaa. Reissuilla siis ajamisen lisäksi sinun tulee nostaa pyörätuolia autoon ja pois, joten sen verran fyysistä kuntoa pitää olla.
Tämän hetkinen työaika tulee sijoittumaan arkipäiviin ja viikonloppuihin. Ajoissa pystyn nyt joustamaan paljonkin tarpeen mukaan, mutta töihin palattuani oma työaikani vaihtelee jonkin verran aina aamu klo 8 ja ilta 20 välillä. Pääsääntöisesti tarpeeni sijoittuu viikonloppuihin. Satunnaiset työreissut sijoittuvat vaihtelevasti klo 8-20 välille, mutta niistä sovitaan aina erikseen hyvissä ajoin.
Vapaa-ajallani vietän normaalia nuoren naisen elämää; käyn kaupassa, shoppailemassa, ulkoilemassa, erilaisissa tapahtumissa, keikoilla, konserteissa ja festareilla. Minulla on myös vajaa 3-kiloinen chihuahua Jäbä, jonka hoito kuuluu pienimuotoisesti työtehtäviisi. Vapaa-ajallani toimin myös luottamustehtävissä, kokemustoimijana sekä vertaistukihenkilönä, joten näissä tapahtumissa/tilaisuuksissa voin tarvita myös apua. Nämä tilaisuudet saattavat olla yli yön kestäviä reissuja ympäri Suomea, mutta näistäkin pyritään sopimaan hyvissä ajoin.
Avustajana toivon sinun olevan oma-aloitteinen, luotettava ja huumorintajuinen. Olen joustava, joten olethan sinäkin.
Tuntipalkka on 12,51 €/h. Kuulun Heta-liittoon, joten tuntipalkan lisäksi sinulle maksetaan lisät.
Jos koet soveltuvasi minulle avustajaksi, laita vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sähköpostiini [email protected], niin sovitaan haastatteluaika.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/ab5310b2-b...
Yhteystiedot: Laita vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sähköpostiini [email protected]
Työpaikan osoite: 21500 Piikkiö
Palkkaus: 12,51€/h
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 12:57
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ab5310b2-bfd4-478e-adc0-52d6bfc0fabc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilökohtainen avustaja, max 45h/kk Kaarina

Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Finlands Muskelhandikappförening rf
21500 Piikkiö
Kaarina
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti