Skip to main content

Henkilöstöpäällikkö

Haemme henkilöstöpäällikköä vastaamaan Keitele Groupin henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä. Vastaat työsuhteen elinkaareen liittyvistä prosesseista (rekrytointi, perehdyttäminen, työsuhde- ja palkka-asiat, osaamisen kehittäminen, työhyvinvointi). Osallistut myös työnantajamielikuvan rakentamiseen, HR-tietojärjestelmien kehitystyöhön sekä konsernin työehtosopimusta koskeviin neuvotteluihin. Raportoit tehtävässä konsernin talous- ja hallintojohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Aiempi työkokemus tuotantoteollisuuden parista on tehtävässä eduksi. Olet toimintatyyliltäsi suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja kehittämishenkinen osaaja, jolta löytyy myös paineensietokykyä. Ihmisläheisenä henkilönä yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiutesi ovat vahvalla tasolla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä metsäalan yhtiössä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin. Tehtävän sijaintipaikka on Keitele. Töitä voi tehdä osittain etänä, joten myös muut kohtuullisen välimatkan päässä olevat asuinpaikat ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttää kuitenkin säännöllistä työskentelyä Keiteleen tehtaalla. Muilla tehdaspaikkakunnillamme Alajärvellä ja Kemijärvellä on hyvä vierailla kvartaaleittain. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / [email protected] (tavoitettavissa 7.8. alkaen). Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 13.8.2024 hakulinkin kautta.

Keitele Group

Keitele Group on vuonna 1981 perustettu perheyritys, josta on kasvanut yksi Suomen suurimmista mekaanisen puunjalostuksen toimijoista ja Suomen suurin puutuotteiden valmistaja. Puunhankinta-alueemme sijaitsevat lähellä tuotantolaitoksiamme Keiteleellä Itä-Suomessa, Alajärvellä Etelä-Pohjanmaalla ja Kemijärvellä Lapissa. Ydintoimintaamme ovat vastuullinen puunhankinta suomalaisilta metsänomistajilta sekä puun sahaus ja jatkojalostus. Keitele Groupin muodostavat kolme itsenäistä yhtiötä: emoyhtiö Keitele Forest Oy, joka vastaa myös puunhankinnasta, sahayhtiö Keitele Timber Oy ja puutuotteita valmistava Keitele Wood Products Oy. www.keitelegroup.fi

Sähköposti: [email protected] Sijainti: Keitele

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/henkilostopaallikko/DbdJRX
Työpaikan osoite: 72600
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.07.2024 10:44
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9eb89c96-c238-4377-b4a8-fd568597402e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstöpäällikkö

Keitele Group
Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti