Skip to main content

Herkkutorivastaava Lahteen

Haemme asiakkaallemme HERKKUTORIVASTAAVAA Lahteen hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Jos viihdyt asiakaspalvelun parissa, olet jo herkkutorilta kokemusta kerryttänyt tyyppi ja sinulta löytyy kenties hyviä reseptivinkkejä jaettavaksi asiakkaille, saatat olla etsimämme tekijä!

Herkkutorivastaavana vastuullasi on herkkutorin valmiit ateria- ja ruokaratkaisut sekä liha- ja kalatuoteryhmät. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta herkkutorimyyjän tehtävistä, vastuunottokykyä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Työssä korostuvat ruokaosaaminen, suunnitelmallisuus, ennakointi sekä valikoiman hallinta. Teet asiakaspalvelua positiivisella asenteella sekä innostat myös muita omalla esimerkilläsi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä sinulle on tarjolla kokoaikaisesti 37,5 h/viikko, tarvittaessa tuntimäärä on myös sovittavissa. Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan, ollen vähintään kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. 

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivuillamme www.bassohr.fi. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Jasmiinalta, p. 040 180 5131, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Herkkutorivastaava Lahteen

Päijät-Häme
15870 Hollola
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti