Skip to main content

Kome on kansainvälisesti toimiva asiakaslähtöinen kuorma-autojen päällirakenteiden ja perävaunujen valmistaja. Komen juuret ovat lähtöisin Haapajärveltä vuodelta 1964. KOME: tehtaat sijaitsevat nykyisin Haapajärvellä, Iisalmessa ja Mikkelissä.

Tuotemerkkejämme ovat KOME, RKP, KOME Composite, BRIAB, AKM. Kome tuotteisiin kuuluvat sora-, puu-, rahti-, turvehake ja erikoistuotteet. Tuotamme markkinoille uusia tuotteita ja logistisia ratkaisuja. Olemme tunnettuja ennakkoluulottomista ja monipuolisista rakenneratkaisuista, joiden keskeisenä osana ovat erikoislujat teräkset ja komposiitit. KOME valmistaa Pohjolan oloihin sopivia logistisia ratkaisuja. Tuotteiden rakenteissa on huomioitu lumen, pakkasen ja pitkien ajosuoritteiden sekä suuren käyttöasteen vaatimat ominaisuudet.

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Hitsaajaa Haapajärven tehtaalle! Liity Komeaan työyhteisöön!

Mitä tulisit meillä tekemään?

Tehtävässä hitsaat runkopalkkeja perävaunuihin mig/mag- menetelmillä. Pääset tiiviiseen tiimiin oppimaan alan ammattilaiseksi ja saat yhteensä 30 uutta työkaveria Haapajärven tehtaalla.

Työpaikkasi sijaitsee Komenkadulla ja työtä tehdään päivävuorossa 7:00-15:30. 

Mitä me etsimme?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta mig/mag hitsauksesta ja teknisten piirustusten lukutaitoa. Eduksi katsomme jauhekaarihitsauksen osaamisen. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta ja rautaista asennetta työntekoon.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kome on kasvava toimija alalla. Tarjoamme vakituisen työsuhteen monipuolisella työnkuvalla. Ilmapiirimme tehtaalla on rento ja saat mukavat työkaverit ympärillesi. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työsuhde solmitaan Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta 6.10.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa. Lisätietoja antaa Biisonilta Roope 0504752852 tai [email protected] ja Susanna Tallbacka 050 4714129 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaaja, Kome Oy

85800 Haapajärvi
Vakituinen

Julkaistu 20.09.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti