Skip to main content

Hitsaajia Promeco Oy:lle

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva ja yli 500 henkilöä työllistävä vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi.

Etsimme asiakkaallemme Promeco Oy:lle MIG-hitsaajia Kankaanpäähän!

Tehtävässä pääset työskentelemään rakenneterästen hitsauksen parissa, joten MIG-hitsauksen osaaminen on tehtävässä ensisijaista. Muiden hitsaustekniikoiden tuntemus katsotaan kuitenkin eduksi. Toivomme sinulta kokemusta erityisesti ohutlevyjen hitsauksesta (levynpaksuudet 35 mm) sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Lisäksi arvostamme myös itsenäistä työskentelyotetta, reipasta asennetta ja aitoa motivaatiota alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, sekä siistit ja nykyaikaiset työtilat, joissa pääset työskentelemään osana hyvää työyhteisöä mukavien työkavereiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen Kruunu HR:n kautta. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku sulkeutuu perjantaina 3.11.2024.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Teemu Ylönen / +358 50 323 3780 / [email protected]

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Jätä hakemus: http://kruunuhr.likeit.fi/apply/4252888
Yhteystiedot: Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku sulkeutuu sunnuntaina 3.11.2024.
Työpaikan osoite: Mettälänkatu 91, 38700 Kankaanpää
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 03.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 21.10.2024 12:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 451c009a-1ca8-4085-b0bd-0dd6073fd8ee

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaajia Promeco Oy:lle

Kruunu HR Oy
Kankaanpää
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti