Skip to main content

Myyntineuvottelija, 15 paikkaa

YHDISTÄ TYÖ JA OPISKELUSI HELPOSTI MEILLÄ......ETÄTYÖNÄ!!!!

TULE MARKKINOIMAAN TÄYSIN KOTIMAISIA JA LUONNONMUKAISIA HOHDE- KOSMETIIKKASARJAN TUOTTEITA!!!

Palkkaamme pitkästä aikaa uusia Routalaisia mukaan meidän Hohde- myyntitiimiin, koska nyt kysyntä on kovaa ja tahti hurjaa!!! Jotta työskentely olisi maailman helpointa ja yksinkertaisinta myös käytännössä, niin voit työskennellä joko Ruoholahdessa sijaitsevalla toimistollamme tai ETÄNÄ OMASTA KOTOASI KÄSIN MISTÄ PÄIN SUOMEA TAHANSA! Kyllä juuri näin, mistä päin Suomea tahansa!

Kun liityt meidän Hohde- tiimiin, niin saat tietenkin myös itsellesi Hohteen huikeita tuotteita käyttöösi!

Aiempaa kokemusta et todellakaan tarvitse, sillä jokainen valittu koulutetaan työhön ja jokainen saa myös tarvitsemansa tuen työssä menestymiseen!

Miksi opiskelun ja työn voi meillä yhdistää erittäin helposti? Siksi, että meillä jokainen työntekijä saa itse päättää kuinka monta tuntia viikossa tai kuukaudessa työskentelee ja myös minä kellon aikoina! Tämän joustavammaksi ja helpommaksi ei palkan ansaitsemista opiskeluiden ohella voi tehdä! Toki osa-aikaista työtä voit tehdä hyvin myös toisen työn ohella tai ihan muuten vaan osa-aikaisesti!!!

Maksamme jokaiselle tuntipalkan sekä myyntiprovisiot, joten palkkaus on varmasti hyvä! Ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta myynnistä tai markkinoinnista pääset hyvinkin helposti yli 14€n tuntiansioihin, oikeasti! Esim. jos teet töitä 50 tuntia kuukaudessa, niin hyvinkin helposti palkkasi on siellä 700€:n korvilla.

Työssäsi markkinoit mahtavaa kotimaista kosmetiikkasarjaa, jonka tuotteet ovat ansainneet monia eri eri sertifikaatteja!

Myyjämme ovat sanoneet projektista mm. seuraavaa:

"näitäpä onkin sitten kiva myydä", "mukava myydä tuotetta, josta itsekin tykkää", "saako tehdä enemmän tunteja, kun tää on niin kivaa ja helppoa", "tosi monipuolisia ja laadukkaita tuotteita".

Jotain kertoo myös se, että moni Hohde- tuotteiden käyttäjä on tullut meidän mukaan itse myymään tuotteita!!!

Meillä työskentelyyn liittyy aina myös erilaisia leikkimielisiä kilpailuja joissa voit voittaa huikeita palkintoja! Voittaakseen ei tarvitse olla Myyntitykki Mynttinen vaan myös tuuri näyttelee kilpailuissa oman osansa.

Nyt käynnissä Elo - Syyskyyn osa-aikaisten oma rekrytointikampanja, jossa voit voittaa läppärin tai iphonen!!!

Mikäli koet olevasi perus positiivisen asenteen omaava ja ennen kaikkea haluat ansaita helposti rahaa ilman, että opiskelusi tai harrastuksesi kärsivät, niin hae heti!

Hae osoitteessa https://www.myyntitalorouta.fi/hae-toihin/ tai käytä työnhaun "moottoritietä" ja laita WhatsApp -viestiä Jarille 050 323 4670 , niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status. Yrityksenä arvostamme reilua, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa, jossa töitä tehdään aina tosissaan muttei ikinä totisesti!
50-100 tuntia / kk

Jätä hakemus: https://www.myyntitalorouta.fi/hae-toihin/
Yhteystiedot: Jari Sanilola, Whatsapp 050 323 4670
[email protected]
Jari Sanilola, 050 323 4670
[email protected]
Työpaikan osoite: 85100 Kalajoki
Palkkaus: Tuntipalkka + Provisiot + Bonukset
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.09.2024 15:00
Ilmoitus jätetty: 02.09.2024 07:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d0f2285d-eb69-4a51-a2f4-a0c96f04fe85

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija, 15 paikkaa

Myyntitalo Routa Oy
85140 Kalajoki
Pohjois-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 30.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti