Skip to main content

Hoidonsuunnittelija

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Meillä Coxassa hoidonsuunnittelu mahdollistaa oikea-aikaisen palvelukokemuksen tuhansille potilaillemme.

Haemme reippaaseen joukkoomme uutta tiimipelaajaa. Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme hoidonsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Noudatamme työsuhteissa 6 kk koeaikaa.

Tehtäviin kuuluvat mm. poliklinikka- ja leikkausaikojen suunnittelu, varaaminen ja leikkaussalien listasuunnittelu. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä kykyä joustavaan ja laaja-alaiseen yhteistyöhön, potilaidemme sekä koko sairaalamme henkilöstön ja yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja laajaa hoitotyön kokemusta. Eduksi katsotaan Uranus- ja Opera-potilastietojärjestelmien tuntemus sekä erilaisten ajanvaraustehtävien osaaminen. Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista, työn aloitus yhdessä sovittavalla aikataululla.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 20.10.2024 mennessä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620683/fi_FI
Yhteystiedot: Tuotannonsuunnittelupäällikkö Petteri Nurmi ([email protected]), puh 0447865945
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tp-tes
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 07.10.2024 05:30
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c3a0dd02-4ac9-407a-a07a-1c5e1d3c07f9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoidonsuunnittelija

Tekonivelsairaala Coxa Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti