Skip to main content

Hoitaja, tervetuloa kotiin Vaakon Harjulle

Hoitaja, tervetuloa kotiin Vaakon Harjulle

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

HOITAJA, TERVETULOA KOTIIN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN VAAKON HARJUN HOIVAKOTIIN TAMPEREEN KAARILAAN 

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen.

Etsimme meille Treilille hyvää tyyppiä  joka jakaa kanssamme samat arvot kuin me jo yli kolmenkymmenen vuoden, oletko se sinä?

Yhteisöllinen, osallistava hoiva ja yhdessä tekeminen sekä omannäköisen elämän eläminen kuuluu arkeen ja juhlaamme, olemmehan kotona. Leivotaan yhdessä, hoidetaan puutarhaa, viikataan pyykkiä, katsellaan televisiota, nauretaan, lauletaan ja askarrellaan ja joskus surraankin yhdessä tai ihan vain ollaan kuten kotona kuuluukin. Välillä retkeillään lähistön luonnossa, grillataan isoilla pihoillamme makkaraa tai lättyjä, tai vaikkapa vuokrataan katujuna jolla huristellaan pitkin Pyynikkiä ja Pispalaa ja juodaan kakkukahvit päälle.

Mitä saat meiltä:

  • Pidämme omistamme huolta - olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
  • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
  • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi - kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
  • Työsuhdepolkupyöräedun
  • VARPU-työryhmän - työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
  • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
  • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
  • Osaavan työyhteisön ja esihenkilön tuen
  • Ryhmätyönohjaukset
  • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
  • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
  • Palkitsemme sitoutumisesta Treiliin sitoutumispalkkiolla, esimerkiksi viiden vuoden työsuhteesta Treilillä palkitsemme sinut 400e ylimääräisellä kiitoksella
  • Juo niin paljon kahvia, teetä tai kaakaota kuin haluat - me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi
  • Mahdollisuuden edulliseen ruokailuun - meillä ruokailet työvuorosi aikana edulliseen henkilökuntahintaan

Mitä odotamme sinulta?

  • Sote-alan tutkintoa (lähihoitajatasoista lääkeosaamista) - eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen sekä RAI-osaamisen.
  • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen, inhimillisesti ja yksilöllisesti.
  • Joustavaa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
  • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja - jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
  • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.
  • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Työkyvyn tukeminen on yksi työelämän laadun ykköstekijöistä. Kattava yksityinen vakuutus ja hyvinvointiturva ovat lyhentäneet Treilissä sairauslomia sekä turvanneet henkilökunnan terveyttä ja työkykyä, lue lisää täältä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan - Jokainen kohtaaminen merkitsee.

"Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo." Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20C, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä riippuen kokemusvuosista on  2363,46 - 2556,10 e / kk )

Työvuorot suunnitellaan kuudeksi viikoksi kerrallaan.

Työ on kolmivuorotyötä.

Vaakon Harju on viihtyisä koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vehreässä Kaarilassa. Asukkaiden kanssa suunniteltu sisustus huomioi muistiystävällisyyden - sisustuselementteinä on kirkkaita värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja tapetteja, sekä tietysti asukkaiden omia kalusteita. Vihreät puut ympäröivät pihaa, joka on kuin suojaisa pesä linnunlauluineen ja maitolaitureineen. Jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa.

Nauravainen ja idearikas työryhmä huolehtii asukkaista osana yhteisöä, ilman valkotakkeja.

Asukas voi osallistua arjen askareisiin omien mahdollisuuksien ja mieltymysten mukaan.

Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.

Vaakonkatu 15, Tampere.

Ikä on vain numero - Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille. Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on myös yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus, joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta. Asenne ratkaisee.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää hoitajan paikasta Vaakon Harjulla.

Lisätietoa saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 30.8 saakka puh. 050 476 3762 arkisin klo 13-14 tai [email protected]

ja Vaakon Harjun yksikön esihenkilö Tuija Sarviharjulta soittoaikana ti 3.9 klo 13-15 tai meilitse [email protected]

Hakuaika päättyy 16.9.2024.  Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Vaakon Harjulla Kaarilassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Työt alkavat vaihtelevasti syyskuun / lokakuun 2024 aikana tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa: Haen ikäihmisten palveluihin

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti