Skip to main content

Etsimme Päiväkummun Paloheinän yksikköön, moniammatilliseen tiimiimme hoiva-avustajaa. Tule Päiväkumpuun tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi, - tule rakentamaan asukkaillemme hyvää elämää.

Paloheinän yksikössä on kaksi ryhmäkotia, tarjoten kodin kolmellekymmenelle asukkaalle. Lisäksi yksikön yhteydessä on neljä vuokra-asuntoa ja Päivätoimintapiste Sointula. Autolla liikkuville pysäköintipaikkoja.

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä. Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta. Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.

Hoiva-avustaja toimii ryhmäkotitiimin jäsenenä. Vakituiseksi hoiva-avustajaksi palkattavalla työntekijällä tulee olla alan koulutus. Hoiva-avustajat työskentelevät välittömän asiakastyön avustavissa tehtävissä, jotka liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja niissä avustamiseen (peseytyminen, pukeutuminen, ruokailu, liikkuminen, ulkoilu, toimintakyvyn

ylläpitäminen). Työnjaossa huomioidaan hoiva-avustajan koulutus ja työhön sisältyy myös välillisiä työtehtäviä, kuten keittiöhuoltoa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus: yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, G16B, 2196,03 €- 2415,77€/kk kokemusvuosien mukaan

Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista

Miksi juuri meille:

  • Asukas on meille tärkein
  • Suomalainen perheyritys
  • Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto
  • Monipuoliset koulutukset
  • Mahdollisuus kehittyä työssäsi
  • Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus (työhyvinvointi, elämänilo, hoitopalvelu, ateria- ja asumispalvelu)
  • Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
  • Hyvät arvosanat saaneet esihenkilöt (Taloustutkimuksen kysely)
  • Ateriaetu
  • Meillä tehdään merkityksellistä työtä: 4.8/5.0 erinomainen, - hoitajien arvioimana työvire kyselyssä

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: yksikönjohtaja Riitta Räisänen [email protected]
p. 050-5906434 (klo 9-15 välillä)



Hoitokoti Päiväkumpu on savuton työyhteisö. Rokotussuojan tarkistamme tartuntalain 48§:n mukaisesti sekä rikosrekisteriotteen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti