Skip to main content

Hoiva-avustaja tuntityöhön, Hoivakoti Kumpu

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Kumpuun hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Lue lisää alta ja hae helposti!

Hoivakoti Kumpu työpaikkana

Hoivakoti Kumpu (ent. Wanhustentalo Kotikumpu) tarjoaa kodinomaista ja turvallista asumista ikäihmisille Kaarinan Piikkiössä luonnon keskellä. Kummussa on kaksi ryhmäkotia, joissa on yhteensä 50 asukasta. Molemmat ryhmäkodit tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja toinen koti on erityisesti suunniteltu muistisairaiden ikäihmisten hoitoon. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Suosituimmat aktiviteetit asukkaiden keskuudessa ovat mm. bingo, kuntosali, muistelupiiri, leivonta ja kauneudenhoito. Hoivakodissa käy myös ulkopuolisia vierailijoita kuten eläkkeensaajat, halikoira sekä laulajia ja musisoijia.

Lue lisää Hoivakoti Kummun toiminnasta täältä!

    Työpäiväsi hoiva-avustajana meillä

    Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäiväsi koostuu avustavista tehtävistä keittiössä, pyykkihuollossa sekä asukkaiden hoitotyössä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

    Tehtävä on osa-aikainen vakituinen tuntityö (1-115h/3vk) ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Jätä meille hakemuksesi tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella tehtävästä lisää!

    Tehtävässä edellytämme 

    • hoiva-avustajan koulutusta
    • tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
    • A2-tason suomen kielen taitoa 
    • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

      Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

        Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

        Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Niina Huotari, puh. 046 922 0658, [email protected].

        Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

        Tutustu Hoivakoti Kummun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

        Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Hoiva-avustaja tuntityöhön, Hoivakoti Kumpu

        Kaarina
        21500 Viukkala
        Osa-aikainen ja tuntityö
        Muu koulutustaso

        Julkaistu 02.07.2024

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti