Skip to main content

Oletko kunnianhimoinen ja sinulta löytyy inhimillisyyttä ja pilkettä silmäkulmasta? Haemme nyt mahtavaan joukkoomme

HR BUSINESS PARTNERIA Terveydenhuollon palveluihin

Tule rakentamaan kanssamme inhimillistä työntekopaikkaa, jossa ammattilaiset voivat keskittyä olennaiseen.

Mitä työ HR Business Partnerina pitää sisällään?

Tehtävässä vahvistat liiketoiminnan suorituskykyä strategisen ja operatiivisen henkilöstöjohtamisen keinoin sekä varmistat hyvät henkilöstöjohtamisen käytännöt vastuualueellasi. Sparraat ja autat liiketoimintajohtoa ja esihenkilöitä liiketoiminnan menestymisen kannalta keskeisissä henkilöstöön liittyvissä asioissa strategiamme, jonka ydin on toimiva ja inhimillinen integroitu hoito, mukaisesti. Vastaat konsernin yhteisten henkilöstöprosessien toteutuksesta alueellasi ja osallistut vastuualueesi strategiseen ja operatiiviseen suunnitteluun.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden nopeasti kehittyvän ja erittäin merkityksellisen toimialan rakentamisen parissa mukavassa People & Careers -organisaatiossamme. Teemme työtä terveemmän elämän puolesta. Olet tervetullut tiimiimme sopimuksen mukaan. Toimipaikkanasi voi olla esimerkiksi Helsinki/ Turku/ Tampere/ Oulu. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, työsuhdepyörän, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa joustavan työaikajärjestelyn sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin toimistollakin.
  • Terveystalossa olemme kaikki samanarvoisia riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä tai kansallisesta alkuperästä, kansalaisuudesta, kielestä, uskonnosta ja vakaumuksesta, mielipiteestä, vammasta, terveydentilasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Arvostamme moninaisuutta ja Terveystalossa meillä jokaisella on vastuu inklusiivisen työilmapiirin luomisesta ja ylläpitämisestä.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuotta kokemusta liiketoimintalähtöisestä ja kokonaisvaltaisesta HR-työstä nopeatempoisessa ympäristössä. Olet näkemyksellinen ja monipuolinen Business HR -osaaja sekä tottunut työskentelemään ja vaikuttamaan johtoryhmissä. Sinulle on kertynyt vahva osaaminen työsuhdeasioissa ja muutosten suunnittelussa ja niiden eteenpäin viemisessä.

Työskentelyotteeltasi olet rohkea, päämäärätietoinen, aikaansaava ja vakuuttava. Olet rakentava ja ratkaisukeskeinen, sekä viet asiat sitkeästi maaliin ymmärtäen liiketoiminnan tarpeet. Olet saanut kiitosta yhteistyötaidoistasi ja neuvottelukyvyistäsi ja saat muutkin innostumaan. Omaat vahvat suomen ja englannin kielen viestintä- ja kommunikaatiotaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 29.7.2024. Lisää siihen myös palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Annan mielelläni lisätietoja, voit soittaa minulle 8.7.2024 klo 12.-14.00 tai 11.7.2024 klo 12-14.00 numeroon 040-7323549 tai jos nämä ajat eivät sovi sinulle niin laita minulle sähköpostia [email protected] ja sovittaan aika.

Tervetuloa Terveystalon Terveydenhuollon palvelujen HRBP-tiimiin!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR Business Partner

Helsinki
Tampere
Turku
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 28.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti