Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR Business Partner, KPMG Finland

Etsimme nyt liiketoimintalähtöistä HR Business Partneria toimimaan johdon ja esihenkilöiden sparrauskumppanina Vero- ja lakipalvelut -liiketoiminta-alueella sekä toimimaan osana meidän 25 hengen People, Performance & Culture -tiimiä (PPC). Olet avainasemassa kehittämässä toimintakulttuuriamme ja varmistamassa KPMG:n strategian toteutumista sekä yhteisen tarinamme rakentamista yhdessä liiketoiminnan kanssa. Tehtävä pitää sisällään liiketoiminta-alueen johtoryhmätyöskentelyä, strategisten hankkeiden sekä People- vuosikellon mukaisten prosessien eteenpäin viemistä. Arkipäivässä olet myös mukana luomassa parasta työntekijäkokemusta, mahdollistamassa asiantuntijoidemme kehittymistä ja tukemassa johtoa ja esihenkilöitä heidän tärkeässä johtamistyössään. Tehtävään on mahdollisuus sisällyttää myös kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisia konsernitason hankkeita tai vastuualueita.

Vero- ja lakipalvelut -liiketoiminta-alueella autamme asiakkaitamme toimimaan taloudellisesti ja oikeudellisesti kestävällä tavalla muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka ovat asiakkaan liiketoiminnalle tehokkaita ja järkeviä. Asiakkainamme on niin monikansallisia pörssiyhtiöitä, perhe- ja kasvuyrityksiä, julkishallinnon toimijoita kuin yleishyödyllisiä yhteisöjäkin.

Suomessa ja Virossa meillä on Vero- ja lakipalveluissa yhteensä n. 350 hengen osaajajoukko.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Tehtävä edellyttää laaja-alaista, vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista vaativista tehtävistä, mieluiten asiantuntijaorganisaatiosta. Työsuhdeosaamisen lisäksi sinulla on myös vankkaa osaamista rekrytoinneista, johtamisen kehittämisestä sekä erilaisten ura- ja kehityspolkujen tukemisesta. Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista.

Toimintatavaltasi olet rohkea, haluat kehittää toimintakulttuuria ja saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet positiivinen, järjestelmällinen ja arvostat laadukasta työtä.

Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen. Toimimme tiiviinä osana KPMG:n globaalia verkostoa.

Toimintamme pohjautuu vankkaan yhteiseen arvopohjaan, joka ohjaa päivittäistä tekemistämme. Integrity, Excellence, Courage, Together for Better. Toivomme, että tunnet arvomaailmamme myös omaksesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hienon mahdollisuuden kehittää ja rakentaa KPMG:n ja sen henkilöstön tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle koko People- tiimimme tuen. KPMG-talo sijaitsee Töölönlahdella, Helsingin ydinkeskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta käytössämme on myös erinomaiset digitaaliset ratkaisut ja hybridityö on arkipäivää. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja porukkahengen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen. Olet tärkeä osa People-tiimimme Business Advisor-tiimiä. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä oman liiketoiminta- alueesi johtajan kanssa ja olet Vero- ja lakipalvelut liiketoiminta-alueen johtoryhmän jäsen.
 

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:lle! 

 

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9. Edistämme keskusteluita hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

 

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä KPMG:stä työnantajana tai rekrytointiprosessista yleisesti, voit olla yhteydessä rekrytiimiimme. Tavoitat meidät sähköpostitse [email protected] sekä Talent Acquisition Lead Ville Aho osoitteesta [email protected] .

 

Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytoijaan. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

 

Huomioithan, että emme hyväksy rekrytointiyritysten yhteydenottoja tähän avoimeen työpaikkaan liittyen. Pyydämme, että kaikki hakemukset lähetetään suoraan meille. Emme myöskään hyväksy hakemuksia, jotka on lähetetty rekrytointiyrityksen kautta.

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR Business Partner, KPMG Finland

Helsinki
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 02.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti