Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HR-harjoittelija

Haluatko perehtyä henkilöstö- ja palkkahallinnon prosesseihin ja työsuhteen elinkaareen isossa yliopisto-organisaatiossa?

 

Etsimme HR-harjoitteluohjelmaamme oppimishaluista ja asiakaspalveluhenkistä 

 

HR-harjoittelijaa  

 

ajalle 1.9.2024 - 28.2.2025 tai sopimuksen mukaan kuudeksi kuukaudeksi. 

 

Harjoittelijan tehtävät: 

 

HR-harjoittelijana tehtäviisi kuuluu mm. palkkojen, palkkioiden ja apurahojen maksatus sekä henkilöverotuksen ja työsuhdeasioiden neuvontaa. Tehtävässä pääset soveltamaan työehtosopimusta, verotus- ja sosiaaliturvasäädöksiä, vuosiloma- ja työaikalakia sekä yliopiston ohjeita käytännön tilanteissa ammattilaistemme avustamana. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja harjoittelun edetessä saat lisää vastuuta omien vahvuuksiesi mukaan ammattitaitoisten kollegojen tukemana. 

 

Mitä odotamme sinulta? 

 

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä palveluhenkinen asenne. Arvostamme itsenäistä ja positiivista otetta työhön sekä kykyä ratkoa päivittäisissä henkilöstöasioissa eteen tulevia tilanteita. Olet tehtävään soveltuvien opintojesi (esim. tradenomiopintojen) loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. 

 

Tarjoamme: 

 

Tarjoamme HR-harjoitteluohjelmassamme monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät henkilöstö- ja työsuhdeasioiden parissa. Työsi tueksi saat osaavat asiantuntijat sekä koko yliopistopalveluiden monialaisen ammattilaisten joukon. Tehtävää hoidetaan joustavasti etä- ja lähityössä. Harjoittelijan palkkaus asettuu välille 1650 - 1750 euroa kuukaudessa.  

 

Kiinnostuitko tehtävästä? 

 

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 2.8.2024.   

 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa tiimiesihenkilö Alma Viitaharju [email protected], puh: 050 3100 275. 

 

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä. 

 

Yliopistopalveluissa autamme kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. 

 

Henkilöstöpalvelut osana yliopistopalveluiden asiantuntijaorganisaatiota työskentelee koko yliopiston henkilöstön hyväksi. Henkilöstöpalveluissa työskentelee n. 120 henkilöstöasioiden ammattilaista erilaisilla tehtäväpainotuksilla monipuolisissa HR-tehtävissä.  Tuemme yliopiston yksikköjä mm. henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esihenkilöiden kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita. 

 

Haluatko tietää lisää Helsingin yliopistosta työnantajana? Lue lisää ja tutustu: https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-harjoittelija

Helsinki
Harjoittelija

Julkaistu 03.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti