Skip to main content

Huoltosähköasentaja, Ramirent Finland Oy

Haemme nyt huoltosähköasentajia asiakkaallemme Ramirent Finland Oy:lle Turun telakalle. Työ soveltuu uransa alkuvaiheessa olevalle sähköasentajalle. Työt alkavat joulukuun alku puolella ja kestävät ainakin kesään 2025. Jatko on mahdollinen. Tässä on oiva mahdollisuus päästä kerryttämään alan kokemusta!

Sähköalan koulutus vaaditaan, mutta pitkää työkokemusta ei tarvita, sillä työhön perehdytetään ja työtä tehdään kokeneessa tiimissä. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja, hätäensiapukorttia sekä motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Hyvistä tiimityötaidoista on hyötyä ja työkieli on suomi. Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen edellytys. Työtä tehdään pääsääntöisesti pareittain.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi työmaa aikaiset kytkennät, kaapelinvedot, valaisinasennukset sekä sähkölaitteiden huolto rakenteilla olevissa laivoissa ja työmaa-alueella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työaika on 37,5 h/vko. Aamuvuoro alkaa klo 7 ja iltavuoro klo 12. Kyseessä on projektin mittainen määräaikaisuus kesään 2025 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.10.2024. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Adeccon Seppo Turunen p. +358 40 635 7833 [email protected] arkisin klo 9-15.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Avainsanat: Adecco, Ramirent, sähköasentaja, telakka, Star of the Seas, Turku, Raisio

Lisätietoja tehtävästä antaa: Seppo Turunen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltosähköasentaja, Ramirent Finland Oy

Adecco
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti