Skip to main content

Huoltotyöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle elämyskeskusten HUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtäviin kuuluu monipuoliset rakennusten korjaus- ja huoltotyöt sekä sääolosuhteiden mukaista piha- ja kulkualueiden puhtaanapitoa. Erilaisten koneiden ajoa sekä käyttöä voi olla työssä oman osaamisesi mukaisesti.

TOIVOMME SINULTA
Aiempi kokemus kyseisistä tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä fyysinen kunto. Toivomme innostunutta työotetta joka mahdollistaa myös uusien tehtävien omaksumisen työn edetessä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Laitathan mukaan hakemukseesi myös suosittelijan yhteystiedot. Jätä hakemus tehtävään oheisesta linkistä! Lisätietoja paikasta antaa Jani Simontaival arkisin klo 9-15.30 p. 044 9010 295.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC - Aidosti ammattilainen

Jätä hakemus: http://njc.likeit.fi/apply/49925221
Työpaikan osoite: Rovakatu 24, 96200 Rovaniemi
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 16.09.2024 10:56
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a1562abd-0272-46b8-ae6a-d2672d0576fb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti