Skip to main content

Hyvinvointijohtaja

Pelkosenniemellä panostetaan asukkaiden hyvinvoinnin ja alueen elinvoiman edistämiseen. Tästä esimerkkinä on uusi koulu-päiväkoti kirkonkylässä sekä rakenteilla olevat päiväkoti. Valmistumassa on myös kunnantalon uudet tilat.

Strategisiin tavoitteisiin kuuluu hyvinvoiva työyhteisö, jonka arjessa näkyvät arvomme yhteisöllisyys, sydämellisyysja vastuullisuus. Henkilöorganisaatio jakaantuu hyvinvointi, elinvoima- ja teknisten palveluiden toimialoihin. Hyvinvointipalveluihin kuuluvat perusopetuksen, varhaiskasvatuksen ja vapaa-ajan palveluiden vastuualueet.

Etsimme tehtäväänsä sitoutuvaa hyvinvointijohtajaa, joka toimii kunnan henkilöstöjohtajana ja työsuojelupäällikkönä sekä hyvinvointipalveluiden toimialajohtajana. Toimialajohtaja vastaa toimialansa toiminnasta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen ja kunnanjohtajan alaisuudessa. Tarkemmin tehtävänkuvaus on esitetty kunnan hallintosäännössä.

Hyvinvointijohtajan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kunnallishallinnon kokemus ja talouden tuntemus sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Kokemus perusopetuksesta, varhaiskasvatuksesta ja vapaa-ajanpalveluista ja niiden kehittämisestä katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttävät kunnan arvojen syvällistä ymmärtämista ja esimerkillistä toteuttamista työssä, näkemystä kuntalaisten ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisestä sekä joustavuutta työtehtävissä ja työajoissa.

Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoiveensa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virkaehdon (KVTES) mukaisesti, ja viran täytössä käytetään 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran täyttöä on valitun henkilön esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Pelkosenniemi on savuton työyhteisö.

Hakemus palkkatoiveineen tulee toimittaa 20.9.2024 klo 15 mennessä Kuntarekry-palvelun kautta: www.kuntarekry.fi.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PNI-01-2-24/fi_FI
Yhteystiedot:
Lisätietoa antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Kankaanranta, puhelin 040 6872604, ja vs. kunnanjohtaja Lauri Lehtinen, puhelin 040 725 2991. Molempien sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.09.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 06.09.2024 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ff0e6095-570b-487c-b739-13305079a368

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti