Skip to main content

ICT-asiantuntija

Haemme nyt Sansialle

ICT-ASIANTUNTIJAA

Pääasialliset työtehtävät

Haemme Sansialle ICT-asiantuntijaa toteuttamaan yhtiön tiedolla johtamiseen perustuvaa strategiaa. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yhtiön järjestelmä- ja sovellusarkkitehtuurista sekä sen kehittämisestä yhdessä eri sovellusten pääkäyttäjien ja ICT-yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat myös oman toiminta-alueesi riskienhallinnasta ja tietoturvasta osana yrityksen kokonaisriskienhallintaa.

Toimit ICT-yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilönä laitteiden ja järjestelmien päivittäisen toimivuuden varmistamiseksi. Edistät uusien informaatioteknologian alan sovellusten ja ratkaisujen käyttöönottoa sekä digitalisaation jalkauttamista. Olet osa hallinnon tiimiä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on osaamista ja kokemusta yrityksen järjestelmäarkkitehtuurista ja sen toteutuksesta. Odotamme, että seuraat digitalisaation ja tekoälyn kehitystä ja tarjoat kehitysideoita liiketoiminnan tueksi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, mutta myös työskennellä käytännönläheisellä tasolla. Ymmärrät tehtävään liittyvistä tietoturvavaatimuksista ja -ohjeista sekä niiden soveltamisesta.

Pystyt kokoamaan ja johtamaan erilaisiin tilanteisiin sopivia ja tarpeen mukaan toimivia työtiimejä. Sinulta sujuu loistavasti yhteistyö kollegojen, asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Olet työssäsi vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä priorisoida ja työskennellä paineen alla.

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista ICT-alan tehtävistä.

Koulutuksena sinulla on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työsuhteen tiedot

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan etätyömahdollisuuden sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, työsuhdepyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liukuva työaika. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta.

Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoivomuksen. Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Haluaisitko kuulla lisää ICT-asiantuntijan työtehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä viikosta 43 alkaen toimitusjohtaja Janne Naukkariselta sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse 044 718 2901.

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme on omistajamme: 160 kuntaa, hyvinvointialuetta, energiayhtiötä sekä muuta julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme laajat hankintapalvelut, jotka sisältävät hankintojen suunnittelun, hankintalain mukaisen kilpailutuksen sekä hankintasopimusten hallinnoinnin. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluja sekä laki- ja koulutuspalveluja asiakkaiden oman hankintatoiminnan tueksi.

Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja tehokas: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Puhelin: 017 218 900 Sähköposti: [email protected] Sijainti: Puutarhakatu 6, Kuopio

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/ict-asiantuntija/DGnvLN
Työpaikan osoite: Puutarhakatu 6, 70300
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 14:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4b2eb070-0e6e-4064-a924-51c0ec58516e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti