Skip to main content

Ilmastokoordinaattori

Näytä lisää

Tuusula - tekemisen taidetta!Tuusulan kunta hakee osa-aikaista ilmastokoordinaattoria määräaikaiseen 31.12.2024 asti kestävään työsuhteeseen. Määräaikaisuuden mahdollisesta jatkamisesta vuodelle 2025 päätetään talousarvion yhteydessä vuonna 2024.

Ilmastokoordinaattori on Tuusulan kunnan ilmastojohtamisen toimintamallin mukaisen ilmastotyön valmistelun ja seurannan käytännön vastuuhenkilö. Hän vastaa myös yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa ja viestinnän suunnittelusta yhdessä kunnan viestinnän asiantuntijan kanssa.

Ilmastokoordinaattori toimii suunnitelmallisesti kunnan ilmasto-ohjelman käytännön valmistelusta ja toimeenpanosta vastaten ja toimenpiteitä eteenpäin vieden. Koordinaattori ennakoi toimenpiteiden ohjelmoinnin suunnittelua sekä laskennan tarpeita tavoitteisiin pääsyn varmistamiseksi.

Koordinaattori tukee osaamisellaan toimenpideryhmien vastuuhenkilöitä ja vastaa yhdessä heidän kanssaan, että päästöjen vähentämistä edistävien skaalautuvien ratkaisujen tarpeet tunnistetaan ja ohjelmoidaan valmisteltaviksi. Koordinaattori vastaa ratkaisujen ja periaatelinjausten korin ylläpitämisestä ja tunnistaa päätösvalmistelutarpeita.

Keskeiset tehtävät

  • ilmasto-ohjelman valmistelu ja toimeenpano yhdessä ilmastoryhmän kanssa
  • toimenpiteiden ohjelmointi, toimenpiteiden jalkautusta ja tekemistä, toimenpiteiden toteutumisen sekä päästöjen vähenemisen seuranta vuosittain
  • yritysten kanssa tehtävä ilmastoyhteistyö yhdessä kunnan elinkeinopalveluiden kanssa
  • kuntalaisten kanssa tehtävä ilmastoyhteistyö yhdessä yhteisöasiantuntijoiden kanssa
  • viestinnän suunnittelu ja toteutus yhdessä viestintäasiantuntijan kanssa
  • energiatehokkuustoiminnan eri kehitys- ja toimeenpanotehtävien toteuttaminen ja raportointi yhdessä KETS- ja energiatehokkuusvastuuhenkilön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on hyvä tietämys päästölähteistä ja ilmastotyön keskeisistä keinoista. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä ja kunta-alan tuntemuksen. Hyvät kommunikointi-, organisointi-ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisuus ja tietotekninen osaaminen auttavat tehtävien hoidossa.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Ilmastokoordinaattorin tehtävä on osa-aikainen (60 %) ja tehtäväkohtainen palkka on 2103,85 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa 3 %:n tai 8 %:n työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Työaika osa-aikaisena on 21 h 45 min viikossa (3 pv/vk).

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntakehitysjohtaja Pirjo Sirén, p. 040 314 3560 (arkisin klo 8-9 välisenä aikana).

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 20.10.2024.

Löydät hakijan ohjeet LAURATM-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURATM-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin [email protected]. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Yhteystietomme

kuntakehitysjohtaja Pirjo Sirén, p. 040 314 3560 (arkisin klo 8-9 välisenä aikana).

Tietoa organisaatiosta

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.

Sijainti
Moukarinkuja 4 C
Tuusula

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ilmastokoordinaattori

Tuusula
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti