Skip to main content

Infrastructure Support Engineer (On-site), Kajaani

 

Onitio on uusi IT-konserni, joka syntyi InfoCare Groupin ja entisten Visma-yhtiöiden Exso AS, Value Retail Consulting AS ja EssCom AB yhdistyessä. Onitio Groupin omistaa norjalainen sijoitusyhtiö Aars.

Onitiolla pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa, loistavassa porukassa. Meitä onitiolaisia on yhteensä jo noin 1 600, joista Suomessa työskentelee reilut 300. Saat tehdä töitä itsenäisesti ja hyödyntää omaa osaamistasi sekä kehittyä työssäsi. Pääset palvelemaan kasvavan teknologia-alan yrityksen mielenkiintoisia yritysasiakkuuksia, ja tekemään merkityksellistä työtä varmistamalla, että teknologia toimii ja arki yhteiskunnassamme rullaa.

Nyt olisi erinomainen mahdollisuus päästä työskentelmään mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi. Haemme asiakkaallemme Kajaaniin Infrastructure Support Engineeria, ylläpitämään konesalissa olevaa erikoislaitteistoa normaalin työajan puitteissa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva 37,5 h/vko. Työtä tehdään lähityönä arkipäivisin 9-17. Toivomme, että voisit aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Mitä me Onitiolla tarjoamme sinulle?

  • Laajat mahdollisuudet edetä tulevaisuudessa urallasi sekä kasvattaa osaamistasi esimerkiksi Leadership Academyn ja työn ohessa opiskelun ansiosta.
  • Turvallisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.
  • Nykyaikaiset ja työarkeesi tarpeisiin sopivat työvälineet.
  • Meillä kaikki auttavat kaikkia, saatavillasi on koko Silvastintien konttorin väen sekä organisaation tuki.
  • Laajan työterveyshuollon Aavassa sekä kattavasti työsuhde-etuja (lounas-, virike-, hammashoito-, työmatka- ja hierontaetu sekä Onition laaja henkilöstöetuohjelma).

Mitä toimenkuvaan kuuluu?

Tässä tehtävässä tulet liittymään paikalliseen asiantuntijatiimiin ylläpitämään konesalissa olevaa erikoislaitteistoa. Suoritat suunniteltuja ylläpitotehtäviä ja kirjaat tehdyt toimenpiteet tikettijärjestelmiin sekä noudatat asiakkaan muutoksenhallintaprosesseja.  

Tehtäviisi kuuluu teknisten ohjeistusten tarkkaa seuraamista ja kriittisten ongelmien analysointia sekä tehokasta ja huolellista korjaamista. Teet yhteistyötä paikallisen tiimin, asiakkaan ja etätuen kanssa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Yhdessä tiimin kanssa jaat sekä keräät tietoa ongelmien ratkaisuista. Pääset ja opit käyttämään erilaisia ohjelmistoja ja prosesseja, kuten Connect, SharePoint, SmartStore.                   

Toivoisimme etsimältämme henkilöltä löytyvän ainakin:

  • Vähintään 2-5 vuoden kokemus ICT laitteistoista ja konesalityöskentelystä.
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällistä työotetta
  • Positiivinen asenne ja lähestymistapa asiakaspalveluun sekä tehtävien suorittamiseen
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja

  Miten rekrytointiprosessi etenee?

  • Haku on auki 14.7.2024 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme prosessissa heti potentiaalisten hakemusten saavuttua.
  • Haastattelut toteutetaan Teamsilla
  • Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Kuulostaako tämä juuri sinun seuraavalta haasteeltasi? Fantastista! Jätäthän meille hakemuksesi ja englanninkielinen CV mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Huomioithan, että otamme vastaan vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset GDPR-tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Lisäkysymyksiin sinulle vastaa [email protected]

Käy tutustumassa arkeemme tarkemmin InstagramissaLinkedInissä ja Facebookissa, tai Onition kotisivuilla.

Me haluamme sinun olevan oma itsesi!

Me Onitiolla uskomme, että monimuotoinen työntekijäjoukko tekee meistä yrityksenä vahvemman. Se antaa meille laajemman näkökulman maailmaan, auttaa meitä näkemään asiat uusin silmin sekä tekee meistä luovempia ja innovatiivisempia ongelmanratkaisijoita.

Pelkkä monipuolisuus ei kuitenkaan riitä. Kyse on osallisuudesta ja sen varmistamisesta, että jokainen ääni tulee kuulluksi. Me Onitiolla ymmärrämme, että jokainen työntekijä on ainutlaatuinen, ja antaa panoksensa ainutlaatuisella ja arvokkaalla näkökulmallaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Infrastructure Support Engineer (On-site), Kajaani

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti