Skip to main content

Internal Audit & Risk Management Trainee

Työn kuvaus

Tulet osaksi Helsingissä toimivaa Deloitten riskienhallintapalveluiden tiimiä, jossa kollegasi työskentelevät erilaisten riskienhallinnan ja kontrollien kehitysprojektien, tarkastustehtävien ja varmennustoimeksiantojen parissa. Autamme asiakkaita heidän toimintaansa kohdistuvien riskien tunnistamisessa ja hallinnassa esimerkiksi yrityksen ydinprosesseihin, sisäisiin toimintoihin, tietojärjestelmiin, teknologiaan sekä kumppaniriskeihin liittyen. Riskitietoisuuden kasvattaminen sekä organisaation prosessien ja sisäisen valvontaympäristön kehittäminen ja varmentaminen ovat avainteemoja, joiden parissa työskentelemme. 

Trainee-jakson aikana työtehtäväsi koostuvat sisäisen tarkastuksen asiakastoimeksiantoihin osallistumisesta sekä erilaisista kehitystehtävistä riskienhallinnan ja kontrollien parissa. Alussa työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi kontrollien testaamisesta, asiakkaan toimittaman materiaalin katselmoinnista sekä haastattelujen organisoimisesta ja muistiinpanojen tekemisestä. Osaamisesi karttuessa rooli kasvaa luonnollisesti kohti seuraavia uratasoja ja vaativimpia työtehtäviä, jolloin vastaat isompien kokonaisuuksien toteuttamisesta ja loppuun saattamisesta.

Tästä voit lukea lisää Trainee-jaksosta.

Pätevyydet

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamisen kasvattamista yritysten prosesseista ja kykyä tulkita monimutkaisia kokonaisuuksia. Etsimämme henkilö on valmis tarttumaan haasteisiin ja on motivoitunut kehittämään osaamistaan asiakastarpeiden mukaan. Ajan hermoilla oleva riskienhallinnan asiantuntija ymmärtää muutosvoimat, jotka synnyttävät epävarmuuksia organisaatioiden toimintaan. Työskentely riskienhallinnan asiantuntijana vaatii myös kykyä ymmärtää ja hyödyntää lisääntyvässä määrin uusia teknologioita kuten tekoälyä.

Jos työn kuvaus herätti kiinnostusta, voit olla etsimämme Internal Audit and Risk Management Trainee. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän seuraavia ominaisuuksia:

  • olet opiskellut esimerkiksi kauppatieteiden, tietojärjestelmätieteen, tietotekniikan, tietojohtamisen tai tuotantotalouden parista. Pääainetta tärkeämpää on, että olet aidosti kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi ja omaksumaan tietoa uusista toimialoista, liiketoiminnoista ja prosesseista.
  • olet vastavalmistunut tai korkeakouluopintosi ovat loppusuoralla mukaan lukien lopputyö.
  • sinulla on oma-aloitteinen ja proaktiivinen ote työhön, tiimityötaitoja unohtamatta.
  • omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon suullisesti ja kirjallisesti.

Arvostamme, mikäli olet opintojesi tai oman kiinnostuksen kautta tutustunut riskienhallintaan ja ymmärrät, minkä takia sisäinen tarkastus ja riskienhallinta ovat olennainen osa menestyvän organisaation toimintaa. Emme kuitenkaan oleta sinulla olevan kokemusta näiden parissa työskentelystä. 

Miksi Deloitte?

Deloitten Traineena pääset vaikuttamaan merkityksellisesti nopeasti kasvavaan alaan samalla kun sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkuusi ja muokata sitä aktiivisesti omien toiveidesi sekä vahvuuksiesi mukaan. Hyödyt tukevasta ja osallistavasta työympäristöstä, jossa oma coachisi, buddysi ja kokeneet kollegat ohjaavat ja inspiroivat sinua.

Sitoutumisemme joustaviin työolosuhteisiin mahdollistaa sinulle työskentelyn hybridimallissa, siirtyen joustavasti toimiston, asiakkaan ja etätyöskentelyn välillä.

Lisätiedot

Milloin: Hae nyt tai viimeistään sunnuntaina 15.9.2024.

Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri hakemastasi Trainee-paikasta.

Haastattelut: Ensimmäisessä vaiheessa lähetämme valituille hakijoille kutsun nauhoittamaan lyhyet vastaukset videohaastattelukysymyksiin. Toisessa vaiheessa tapaamme valitut hakijat haastattelun merkeissä. Haastattelut pidetään alustavan aikataulun mukaan viikoilla 39-40, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi pian!

Lisätiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta tai Deloittesta työnantajana, voit olla yhteydessä Antti Nylundiin. Antin tavoitat parhaiten to 5.9 klo 14-15 tai to 12.9 klo 8-9 numerosta 050 575 7054.

Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimille osoitteella [email protected]. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Choose your impact

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme TikTokissa, Instagramissa, LinkedInissä, Facebookissa sekä X:ssä, ja tutustu kokemuksiin Trainee-jaksoistamme tästä.

Odotamme innolla hakemustasi!

What impact will you make?

Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you'll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Internal Audit & Risk Management Trainee

Helsinki
Hybridityö, Harjoittelija, Etätyö

Julkaistu 01.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti