Skip to main content

Internal Controls -asiantuntija

Työn kuvaus

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään vastuullisessa roolissa vastaten yksittäisten kehitysprojektien laadukkaasta läpiviennistä kokeneena asiantuntijana tai projektipäällikkönä. Aktiivinen ote työhön, kyky hallita ja organisoida useampia yhtäaikaisia kokonaisuuksia sekä taito työskennellä asiakasrajapinnassa mahdollistavat roolissa onnistumisen. Emme odota sinun saavuttavan tavoitteitasi yksin, sillä tukenasi on Deloitten asiantuntijat ja verkosto niin Suomessa kuin globaalisti.

Projektityön ohella kasvatat osaamistasi liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä, johon kuuluu tiiviisti myyntiin ja tarjoustyöhön osallistuminen. Oman kiinnostuksen kautta sinulla on myös mahdollista tuoda esille uusia osaamistarpeita ja palvelualueita, joiden avulla voimme laajentaa palveluvalikoimaamme vastaamaan paremmin nykyisiä ja tulevia asiakastarpeita.

Pätevyydet

Sinustako uusi deloittelainen?

Olet motivoitunut oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen ja tunnet paloa auttaa asiakkaitamme sisäisen valvonnan ja kontrollien kehittämisessä.

Kokeneena Internal Controls -asiantuntijana olet sitoutunut toimittamaan asiakkaillemme korkeatasoisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Nautit asiakkaiden haasteiden tunnistamisesta ja ratkaisusta, sekä ammatillisten suhteiden rakentamisesta niin sisäisesti kuin ulkoisesti.  Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • Noin 2-5 vuoden kokemus sisäisen valvonnan ja kontrollien kehittämisestä, tai talouden prosesseista
  • Kokemusta konsultatiivisesta ja projektiluontoisesta työstä
  • Kokemusta tai halua oppia mm. kontrollien automatisoinnista teknologian avulla
  • Ymmärrystä jostakin keskeisestä taloushallinnon- / toiminnanohjausjärjestelmästä kuten esim. SAP, Microsoft D365
  • Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. FM, KTM tai DI
  • Suomen ja englannin kielen sujuva hallinta niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Mahdollisuus ja halukkuus matkustaa silloin tällöin, sillä osa työstämme tehdään asiakkaillamme kotimaassa ja ulkomailla

Lisätiedot

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaihin 9.8.2024 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana?  Jouni Viljanen kertoo sinulle mielellään lisää. Jounin tavoitat parhaiten maanantaina 5.8.2024 klo 14- 16  numerosta 040 733 8888.

Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille [email protected]. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa, X:ssä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.

What impact will you make?

Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you'll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Internal Controls -asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti