Skip to main content

Etsitkö vastuullista tehtävää, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi isännöitsijän ominaisuudessa?  Sinulla on jo kokemusta isännöitsijänä toimimisesta ja halu tarjota asiakkaille parasta palvelua? Nautit asiakaspalvelukohtaamisista ja olet muutenkin tiimihenkinen ja oma-aloitteinen persoona? Mikäli vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö?

Meistä

LIV Isännöinti Oy on yksityinen yritys suurella sydämellä ja kattavalla palvelutarjonnalla.  Juuremme ulottuvat vuosikymmenten taakse, mutta palvelumme kehittyvät jatkuvasti muuttuvien tarpeiden ja digitalisaation myötä.  Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö Helsingin Töölössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja asiakkaista. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Yhteen hiileen puhaltamalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta aidolla välittämisellä ja sitoutumisella asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.

Mitä haemme

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme vahvistukseksi isännöitsijää, jolla on useamman vuoden kokemus isännöintialan tehtävistä.  Tehtävässä menestymistä auttaa kaupallinen ja/tai tekninen koulutus. Alan erikoistutkinto (IAT, ITS, AIT) katsotaan eduksi. Työssäsi vastaat hoidettavanasi olevien taloyhtiöiden hallinnosta, taloudesta ja päätösten toimeenpanosta yhteistyössä taloyhtiön hallitusten kanssa. Huolehdit kiinteistöjen kunnossapidosta ja korjauksista sekä valvot taloyhtiöiden yhteistyökumppaneiden toimintaa. Varmistat kiinteistöjen arvon säilymisen ja asukkaiden sujuvan arjen toteutumisen. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että osaat organisoida ja priorisoida työtehtäviäsi myös kiireen keskellä. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne takaavat, että hymysi ei hyydy kiperissäkään tilanteissa. Pidät tarkkuutta vaativasta työstä ja olet ongelmanratkaisutaitoinen. Olet avoin uusille asioille ja haluat kehittyä ja kehittää työtäsi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan etuineen sekä rennon työyhteisön. Halutessaan meillä on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa omassa roolissaan, yhdessä sovittavin askelin.

Hakeminen

Jos kiinnostuksesi avoinna olevaan paikkaan heräsi, lähetäthän palkkatoivomuksella varustetun hakemuksesi ja CV:n. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi.

Aloitus sopimuksen mukaan.     

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen;

[email protected]. Otsikoksi ””ISÄNNÖITSIJÄ REKRY”

Odotamme hakemustasi!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti