Skip to main content

IV-asentaja Tampereelle

Etsimme IV-asentajaa Tampereelle!

Työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakasyrityksemme saneerauskohteessa ilmanvaihtokanavien asennukset ja korjaukset, sekä ilmanmäärien mittaus- sekä säätötyöt.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä jo aiempaa kokemusta tehtävistä, jotta tiimityön lisäksi sinulta sujuu työt myös tarvittaessa täysin itsenäisesti. Asiakkaamme työmaa Tampereen keskustan kupeessa alkaa elo-syyskuussa ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla kohteella mahdollisesti pidempäänkin! 

Työaika on maanantaista perjantaihin 7.00-15.30 ja palkkaa maksamme aina kokemuksesi sekä TES:n mukaan, joten kerrothan meille jo heti hakemuksessa osaamisestasi! Työllistymisen edellytys on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä Työturvallisuuskortti.

Lisätietoja Iralta p. 040 6766 383

WorkPower on alalla 20 vuotta toiminut kotimainen yritys. Tarjoamme työntekijöille laadukkaat työvarusteet, virkistävät työsuhde-edut ja TES-mukaisen palkkauksen. Koko työsuhteen ajan tukenasi on myös välittävä ja energinen HR-tiimi. Liity sinäkin kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme!

avainsanat: iv-ala, iv, ilmanvaihtokanavien asennus, iv-asentaja, avoimet työpaikat, Pirkanmaa, Tampere


Hae työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti