Skip to main content

Jakeluauton kuljettaja

Jakeluauton kuljettaja

Työn kuvaus:

Asiakkaamme etsii työntekijää pääkaupunkiseudulle jakeluauton kuljettajaksi. Tehtävässä kuljetetaan, jaetaan, puretaan ja noudetaan kappaletavaraa.

Odotamme:

Sinulla tulee olla C-luokan ajokortti sekä digi- ja ammattipätevyyskortti voimassa. ADR pätevyys on eduksi. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta samankaltaisista jakeluhommista ja kapulan käyttö on tuttua. Myös aiempi työskentely Helsingin alueella katsotaan eduksi. Työ vaatii jonkin verran fyysistä kuntoa, työssä käytetään pumppukärryä. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön, jotta voit tulla valituksi tehtävään.

Tarjoamme:

Työvuoro alkaa klo 5-7 välillä maanantaista perjantaihin ja tunteja viikossa on tarjolla reilusti. Työ on päivävuoroa. Aluksi työskentelet Henkilöstöliigan kautta ja myöhemin sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään AKT-työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätäthän hakemuksesi helposti muutamassa minuutissa järjestelmämme kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut ja haun aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalveluyrityksiä ja työllistää vuosittain yli 1000 avainpelaajaa työelämän pelikentille! Työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme Henkilöstöalan yritysten liiton (HELA) jäsenyritys ja toimimme reilusti työelämän yhteisten pelisääntöjen mukaan. Työntekijöiltämme saamme kiitosta tasa-arvoisesta ja ystävällisestä kohtelusta sekä aktiivisesta uusien työmahdollisuuksien tarjoamisesta.

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/23021764
Työpaikan osoite: Helsinki, 00520
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 04.10.2024 10:44
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 49baf958-dbc7-4075-adbc-195025dd9ac8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jakeluauton kuljettaja

Henkilöstöliiga Uusimaa Oy
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti