Skip to main content

Järjestelmäsuunnittelija

Tule Digipalveluihin

Järjestelmäsuunnittelijaksi toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto - ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2 800 asiantuntijaa ja 14 300 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta - sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi.

Haemme IT infrapalveluihin järjestelmäsuunnittelijaa. Tehtävänä on yliopiston Microsoft-ympäristön ylläpito, suunnittelu ja kehittäminen, sekä Microsoft-sidonnaisten palveluprojektien toteutus. Tehtäviin sisältyy ratkaisukonsultointia ja esimerkiksi tutkimusryhmille soveltuvien teknisten ratkaisujen suunnittelua.

Mitä edellytämme 

Hakijalta edellytetään kokemusta laajojen Microsoft-ympäristöjen (Active Directory, Entra ID, Azure) ylläpidosta ja teknisten ratkaisujen suunnittelusta. Eduksi katsotaan seuraavien teknologioiden osaaminen: Active Directory, Entra ID, CA-varmennepalvelu, Microsoft-palvelinympäristöt, Azure, SCOM, Endpoint Manager, Defender XDR, Graph, IDM-integraatiot (NetIQ Identity Manager, Active Directory), ConnectSync (AADS), DFS:n ja NAS-järjestelmien integraatiot, sekä IP-verkkotekniikat, mm. DNS, DHCP.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja. Akateemisen toimintaympäristön ja tutkimustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi hakijalta edellytetään osaamista Microsoft-pohjaisten palvelujärjestelmien kehittämisestä, keskitetyn palvelin- ja työasemahallinnan työkaluista, käyttäjähallinnan järjestelmäpalveluista ja palvelujen teknisistä integraatiorajapinnoista. Tehtävien suorittamisessa edelltytetään soveltuvaa ohjelmointi- ja skriptauskielien (esim. PowerShell- ja python-skriptit) osaamista järjestelmäintegraatioiden ja automatisointien toteuttamiseksi. Edellytyksenä on myös tehtävän edellyttämän osaamisen jatkuva kehittäminen ja syventäminen.

Hakijalta odotetaan halua oppia ja kehittää Jyväskylän yliopiston Microsoft-ympäristön ratkaisuja sekä auttaa asiakkaita niihin liittyvien palveluiden haasteiden kanssa. Hakijalta odotetaan kykyä innostaa muita osallistumaan, avointa ja eteenpäin vievää toimintaa erilaisissa verkostoissa sekä viestintäosaamista suunnittelusta toteutukseen. sekä osallistavasta ja suunnitelmallisesta työskentelystä.

Tehtävässä edellytetään tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja asiakaspalvelutaitoja, sekä kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielillä.

Mitä tarjoamme

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.

Järjestelmäsuunnittelijan palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason MV09 perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on tyypillisesti noin 3500-3900 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tehtävää ensimmäistä kertaa valittaessa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa: Mika Mattila, tiimivetäjä, puh. +358505578914, email: [email protected] ja Miska Sulander, IT infrapalvelujen päällikkö, puh. 050 3365401, email: [email protected]

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää pdf -muodossa:

1)   Ansioluettelo (cv)

2)  Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viipymättä sähköisellä hakulomakkeella, kuitenkin viimeistään 31.7.2024. Haastattelemme hakijoita haun aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haku alkaa 25. kesäkuuta 2024 ja päättyy 31. heinäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestelmäsuunnittelija

Jyväskylä
Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 25.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti