Skip to main content

Järjestötyöntekijä

Järjestötyöntekijä

NAL Riihimäki on Nuorisoasuntoliitto NAL ry:n paikallisyhdistys. Yhdistys vuokraa NAL Asuntojen asuntoja tarjoten kodin yli 200:lle alle 30-vuotiaalle nuorelle aikuiselle. Toimialueemme on Riihimäen seutukunta, Lahti, Heinola, Karkkila ja Vihti.

Itsenäistymiseen ja itsenäisen asumisen aloittamiseen tarvitaan usein muutakin kuin kohtuuhintainen vuokra-asunto. Suuri osa asuntoihimme muuttavista asukkaistamme muuttaa ensimmäistä kertaa omaan asuntoon, joten tiedämme, millaisia neuvoja nuori siinä tilanteessa tarvitsee. Haluamme varmistaa asumisen onnistumisen tarjoamalla asukkaillemme tietoa, neuvontaa ja osallistumismahdollisuuksia sekä tarvittaessa myös räätälöityä tukea itsenäisen asumisen alkutaipaleelle.

Haemme yhdistykseemme järjestötyöntekijää. Työntekijän on mahdollista sijoittua joko Riihimäen tai Lahden toimipisteeseen. Työ on kuitenkin liikkuvaa ja työskentely tapahtuu koko yhdistyksen toiminta-alueella. Oma auto tai ajokortti ei kuitenkaan ole välttämätön.

Työ on osa STEA-rahoitteista Paikka auki - nuoret työelämään avustusohjelmaa ja työsuhde kestää 1 vuoden. Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias ja hänen tulee olla työtön.

Järjestötyöntekijän työtehtäviin kuuluu muun muassa yhdistyksen somen tekeminen, asukastoiminnan suunnittelu ja ohjaaminen yhdessä työparin kanssa, vuokrasuhteeseen liittyvissä tehtävissä avustaminen ja muut yhdistyksen toimintaan liittyvät tehtävät.

Toivomme:
-Hyvää asennetta työn tekoon sekä taitoa kohdata ihmisiä arvostavasti.
-Oma-aloitteista ja tunnollista työntekijää.
-Kokemusta itsenäisestä asumisesta
-Valmiutta tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöihin
-Kykyä omaksua erilaisten järjestelmien käyttö tietokoneella. Käytössäsi on useita järjestelmiä mm. Hakosalo, Tampuuri, Kodinportaali, asunnonhakujärjestelmä sekä yleisimmät Microsoft Office -työkalut
-Osaamista sosiaalisen median yleisimpien sovellusten peruskäytössä Instagram ja TikTok. Eduksi katsotaan, mikäli olet innokas ja taitava somen käyttäjä.

Tarjoamme:
-Kokeneemman työntekijän antamaa mentorointia
-Vaihtelevia työtehtäviä, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen.
-Pääset tekemään monialaista yhteistyötä innostuneessa työilmapiirissä.
-Joustavan työnantajan
-Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työajankäyttöön sekä työnkuvaan oman osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.
-Paraatipaikan tarkastelemaan ja vaikuttamaan nuorisoasumiseen yhdistyksen toiminta-alueella sekä valtakunnallisesti Nuorisoasuntoliitto NAL ry:n kautta, joka järjestää vuoden aikana myös useita koulutuksia ja kehittämispäiviä paikallisyhdistysten työntekijöille
-Saat ympärillesi kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa panostetaan myös työhyvinvointiin mm. yhteisten tyhy-päivien muodossa

Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Olemme yhteydessä kaikkiin haastateltaviin.

Toivomme, että lähetät työhakemuksen sekä CV:n lisäksi noin 2 minuutin pituisen esittelyvideon itsestäsi. Hakemus videoineen lähetetään 11.8.2024 klo 22.00 mennessä Nina Vehkakoskelle, [email protected]. Sähköpostin otsikoksi Työhakemus.

Työhaastattelut järjestetään perjantaina 16.8. ja maanantaina 19.8.

Lisätietoja antaa: Henna Kilpinen, 050 553 9244, [email protected]

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/82d16caa-2...
Yhteystiedot: Toivomme, että lähetät työhakemuksen sekä CV:n lisäksi noin 2 minuutin pituisen esittelyvideon itsestäsi. Hakemus videoineen lähetetään 11.8.2024 klo 22.00 mennessä Nina Vehkakoskelle, [email protected]. Sähköpostin otsikoksi Työhakemus.

Työhaastattelut järjestetään perjantaina 16.8. ja maanantaina 19.8.
Lisätietoja antaa: Henna Kilpinen, 050 553 9244, [email protected]
Työpaikan osoite: Vehmaksentie 3, 11910 Riihimäki
Palkkaus: 2100
Työ alkaa: 02.09.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 19:00
Ilmoitus jätetty: 10.07.2024 08:16
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 82d16caa-2bbe-44fe-aa72-690831390eef

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestötyöntekijä

NAL Riihimäki ry
Riihimäki
Lahti
Kanta-Häme
Päijät-Häme
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti