Skip to main content

Jäteautonkuljettaja

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä; väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona! Haemme nyt tarmokasta

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

Savonlinnan yksikön toiminta-alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Arkipyhäviikoilla töitä voidaan tehdä myös viikonloppuisin. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kaartilantie 1, Savonlinna. Matkustusvalmius toisille paikkakunnille katsotaan eduksi.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, työturvallisuuskortin ja digipiirturikortin katsomme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta huolellista työskentelytyyliä. Tehtävään valituille teemme työhöntulotarkastuksen ja huumausainetestauksen työsuhteen alussa.

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen työn mukavassa työporukassa! Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi ja käyttöösi asianmukaiset työvarusteet ja kaluston, ja ympärillesi aina joukon osaavia ja ammattitaitoisia työkavereita.

Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.7.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 10-12.7 klo 13-15 yksikönpäällikkö Vesa-Matti Aaltonen p. 050-65309. Tutustu tarkemmin L&T:hen työnantajana ja kuljettajan työhön L&T:llä: lt.fi/kuljettajaksi.
40 h/vko

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/8334e446-7...
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 10-12.7. klo 13-15 yksikönpäällikkö Vesa-Matti Aaltonen p. 050-65309
Työpaikan osoite: Kaartilantie 1, 57230 Savonlinna
Palkkaus: AKT TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 13:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8334e446-763f-468e-82a4-c688e3e85a4b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Lassila & Tikanoja vaikuttavuus

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Lassila & Tikanoja synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Lassila & Tikanoja

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Lassila & Tikanoja Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti